Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Travis Bickle
Познат
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 10:52 am Мнения: 56 Местоположение: "Some were in time"
|
 Факт......
......факта е следният : "Най-много потребители онлайн: 5, на Пон Сеп 01, 2003 12:29 pm"
Това трябва да бъде поравено ! Не може във форума на който и да е сайт свързан по някъкъв начин със спорта да има само петима потребители едновременно . За целта се свиква виртуално събрание на всички регистрирани и нерегистрирани фенове в сряда от 17 до 18 часа във форума, а по-късно събранието може да прерастне и в live meating....
_________________ Травис Бикъл
Последна промяна Travis Bickle на Чет Окт 02, 2003 7:33 am, променена общо 1 път
|
Пон Сеп 29, 2003 2:59 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Какъв е смисъла... нали за това е форума, за да може, на който когато му е удобно да пише... губи се смисъла иначе
А това че имало 5 потребителя максимум онлайн в едни момент... като стане по популярен ще станат повече... здраве да е
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Сеп 29, 2003 8:58 pm |
|
 |
Ravenlord
Току що регистриран
|
Прав си Дяков  Та нали това е целта на форума . Всеки да напише какво мисли по което време си иска
|
Вто Юни 29, 2004 8:05 pm |
|
 |
DDevil
Току що регистриран
|
Ами да ви е хрумвало че за да има повече юзъри на клончето, тряа да има ефективна реклама? или по-разпространена... аз попаднах тук с чист късмет
|
Сря Юли 07, 2004 1:35 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|