Национален Клуб на Слависта
https://www.slaviasofia.com/forum/

Футболен сайт
https://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=6127
Страница 1 от 1

Автор:  happy_flower [ Пет Авг 17, 2018 2:32 pm ]
Заглавие:  Футболен сайт

Добър ден! С мои братовчеди сме решили да създадем футболен сайт и да инвестираме в него. Искаме да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, на които търсим отговори:
1. Как е по-добре - да купим нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме съветват да закупя стар, защото по-лесно ще може да се класира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да има ефект. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих рискувал, за да видя какъв ефект ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 3 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/