Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 13, 2025 7:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10 мнения ] 
 Уважение към рогатите за вчера 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Уважение към рогатите за вчера
Цитат:
Фенове на "Левски" Сиконко хвърлиха 4 бомбички в зала "Христо "Ботев"" и нападнаха феновете на Панатинайкос след мача от група В на Шампионската лига. Ултрасите изпочупиха седалките и започнаха да замерят с тях гърците. Един гръцки запалянко получи рана на главата. 2 автобуса с привърженици на Панатинайкос пристигнаха от Атина преди мача

Изображение

Никога не съм се кефил на рогатите, но това, което направиха вчера си е достойно за уважение. Вярно, че типично по левскарски атакуваха византийците със столове и бомби, но пък няма точно византийците да ги жаля за липсата на феър плей! И все пак една счупена византийска глава е прекалено малко... но пък е по добре отколкото без нито една, нали? :lol:

Изображение

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Чет Дек 16, 2004 6:47 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Дяков, я стига глупости!
Дори това, че са гърци, не оправдава тея... хм не знам как да ги нарека - вандали и олигофрени е някак меко казано!
Това ли е начинът Европа да узнае за България? Много повече бих се радвал ако Уефски бяха били с 3:0 отколкото да има 3 счупени глави на фенове на Панатинайкос!

P.S. И аз не съм фен на бившите ни поробители.

Пет Дек 17, 2004 11:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е те това е българската простотия! Как може да нападат гърци на некаф си прост мач!? Добре, като са си с ЦСКА да се лупат, ама с гърците ... :? :shock:

Съб Дек 18, 2004 4:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Пълна селения...и типично по български на мача има един полицай

Съб Дек 18, 2004 11:27 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение hqhqh
Naistina be6e golqma prostotiq tova deqnie na rogatite! dokoga li 6te se predstavqme s takiva meko kazno prostotii pred evropa..?!
No poglednete i ot hubavata strana... :lol: pone nekoi drug vizantiec si go e otnesul :D

Чет Яну 20, 2005 3:07 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Защо се изказвате, когато не знаете какво се случи? :twisted:
Лесно е да отсечем: Рогатите са виновни!
Я стига емоция!
Тоя с пукнатата глава през целия мач провокираше, показваха разни знаци, беха научили и некакви мръсни думички на български!
Да не мислите, че Гейт 13 са много добрички, а? :evil: Или не сте чували за тази групичка, която прави зулуми не само в Гърция, ами и в Европа! Това не са некакви гръцки студентчета от Слатина, а хулигани, на които тия работи са им в кръвта! :twisted:
Браво, Дяков! :wink: Да го духат гръцките манафи! Те не могат да ни дишат, ние за тях сме второ качество хора, да им направим по една свирка освен? :evil: Ега се издават гърците в Белото море, което ни откраднаха!

Чет Яну 20, 2005 7:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Какво значи сме се изложили пред Европа бе? Това е спорт, това е фанатизъм, това е хулиганизъм. Стига с тия глупости... it's not a game for long time ago... стига с тия поритански изказвания... Gate 13 са фактор не само на Балканите, но и като цяло из Европа. Крайно време беше да се получи нещо такова на международно поле... стига са ни смятали за най-големите хомлеси по стадионите...
В Загреб беше само началото, тепърва предстои изпитанието наречено Будапеща, където хората са доста по сериозни и In-The-Know от хърватските измекяри с бухалки... кратка справка - мача на Ференцварош с Милоул (Милоул :!: :!: :!: ) където циганите се усмелиха да се опълчат на всепризнатите лъвове... е, изхода от битката предполагам е ясен на всеки, но самия факт че са посмели да погнат лошите момчета от лондон е достатъчен за уважение. За тва... който ще идва в Будапеща да е готов за батални сцени...

It's not just a game...

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пет Яну 21, 2005 1:54 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
И с тази ли идея отиваш в Будапеща? Да се биеш?
Бий се , ако те провокират, ако има за какво, ако има основание!
Ама ей така, "за спорта" е тъпо.

Даваш интересни примери, ето и аз ще ти дам: мачовете ЦСКА-Стяуа за УЕФА. Спомни си какво направиха феновете и как се държаха (тук искам да отбележа, че не се отмятам от мнението си за свинете в една друга тема).

Ето, съгласен съм, гърка е предизвикал левскарите и те са го смляли от бой. Друг път да мисли преди да направи идиотщина. Тъпия византиец.Ама ако просто искаш да предизвикаш внимание или ей така за спаринг - тренирай някое бойно изкуство, недей да предизвикваш безпричинно "батални сцени" в Будапеща или където и да било...

It's not just a game, it's politics, it's a way of living...

Поздрави!

Пет Яну 21, 2005 1:28 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
А точно пък политиката не трябва да заема никакво място на трибуните... жестока глупост е... отдавна отминаха времена на крайно десните момчета по стадионите и няма смисъл да се завръщат

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пет Яну 21, 2005 1:49 pm
Профил
Познат
Аватар

Мнение 
По принцип съм тотално против провокациите и предизвикването на побоища ма като почне мазалото да седя и да гледам ли???

You'll know just where we come from
Damage, Incorporated

Пет Яну 21, 2005 2:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 10 мнения ]