Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 11:21 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 10 неща, които трябват на Славия, за да стане шампион: 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Според мен най-добрия треньор в България е Вили Вуцов, в който отбор иде той тръгва напред ("Спартак"(Пл), Черно Море, "Марек"), той е бил все в такива непереспективни отбори и си мисля че ако отиде(по скоро дойде) в някой переспективен (СЛАВИЯ) отбор ще постигне още по големи успехи, не мисля че някой български треньор може да мотивира футболистите по-добре от него. До колкото за Хр. Стойчков забравете - той трябва да се е намразил за да стане треньор в България та било и на чорбата.

Който Славия мрази
под нас да лази

Нед Мар 27, 2005 3:31 am
Профил ICQ WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ronaldo написа:
Не беше точно преди 10-15 години.Тогава имаше по 4-5 хиляди.Преди 20 ше да е било.Те и по 5 000 да идват наште ще хварчат като теснолйнеики.

През сезона 1997-1998 на три последователни мача имаше над 15 000 души на стадион Славия.
1. Осминафинал за купата реванш - Славия-Нефтохимик 2:0 (0:1) - 15 000 зрители (входът за този мач беше свободен). Мачът беше наречен "Мачът на пиратките", защото агитката на Славия взриви толкова пиратки по време на срещата, колкото във всички мачове от българското първенство общо.
2. Четвъртфинал за купата - Славия-ЦСКА 1:1 (2:4) 15 000 зрители (билетите бяха по 3 лева)
3. Мач от първенството - Славия-Литекс 1:2 18 000 зрители (входът беше 3 лева)
В мач номер три, от изброените, г-н Наско Сираков, който беше треньор на Славия в момента, загуби много криминално мача и с това беше сложен край на опитите на славистката публика да се завърне на стадиона.

Чет Апр 07, 2005 11:36 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
totiboy написа:
Според мен най-добрия треньор в България е Вили Вуцов, в който отбор иде той тръгва напред ("Спартак"(Пл), Черно Море, "Марек"), той е бил все в такива непереспективни отбори и си мисля че ако отиде(по скоро дойде) в някой переспективен (СЛАВИЯ) отбор ще постигне още по големи успехи, не мисля че някой български треньор може да мотивира футболистите по-добре от него. .

Дано Бог ни опази от идване на Вуцов. Да не тръгнем напред като отборите, които си изброил, защото лошо ни се пише...

Пет Апр 08, 2005 6:55 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2