Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Мар 28, 2024 8:14 pm



Отговори на тема  [ 1278 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 128  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm
Мнения: 12867
Местоположение: SOFIA
Мнение Re: Венци в атака...
резидентът на Славия Венцеслав Стефанов коментара юбилейното 60-то издание на церемонията "Футболист на годинатa", която за втори пореден път бе спечелена от капитана на Локомотив Пловдив Димитър Илиев. Заради пандемията от коронавирус обаче тя се състоя само онлайн.

Според боса на столичния клуб, звездата на другия пловдивски отбор "Ботев" Пловдив - Тодор Неделев би могъл да има вече няколко такива приза, ако не са били травмите му и не толкова сериозното отношение.

"При тази ялова година и слаб национален отбор е нормално да нямаме изявен фаворит за футболист на България. Така че според мен всеки можеше да стане №1 за 2020 година. Не че имам нещо против Димитър Илиев. Категорично не. Уважавам го момчето, добър футболист е, избрали са го. Аз не вярвам да е имало някакви задкулисни игри", спорели Стефанов, цитиран от Блиц.

"В тази връзка искам да кажа, че ако Тодор Неделев беше малко по-сериозен и с по-малко контузии, можеше не един, а няколко пъти да стане №1 на България. Това момче притежава изключителни качества, но…Ако трябва да съм напълно откровен, единствено съм доволен от избора за треньор на годината. Първото място напълно заслужено спечели Николай Киров, когото много уважавам и ценя“, добави членът на Изпълкома на БФС, който е заедно с "белите" в Турция.

_________________
Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.


Сря Яну 20, 2021 10:06 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm
Мнения: 4021
Местоположение: София
Мнение Re: Венци в атака...
Бат Венци: По-добре някое българче, отколкото футболисти от Бонго и Конго

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю пред “Блиц”, като коментира актуални теми около българския футбол. Ето какво коментира той:

Г-н Стефанов? На последното заседание на Изпълкома не беше даден отговор на много важен въпрос: Кога ще има конгрес на БФС?

- Ако питаш мен, трябваше да е вчера. Трябваше вече да е приключил. Всичко зависи от това какви решения ще вземе държавата относно пандемията и мерките. Знаете, че конгресът беше отложен, защото нямаше как 600-700 делегата да се съберат в една зала. Паднат ли ограничителните мерки, ще говорим за определяне на дата и свикване на най-важния форум в българския футбол по възможно най-бързия начин.

Ако обаче сега има конгрес - да речем през пролетта, той ще бъде извънреден. И новоизбраният президент няма да е на власт цял мандат, а само до февруари 2022 година, когато изтича мандатът на Борислав Михайлов...

- Аз смятам, че новият президент трябва да застане на горещия стол не за една година или за няколко месеца. Защо това правило да не бъде променено по време на конгреса? Защо да не бъде гласувано от делегатите, от представителите на всички клубове у нас - както професионалните, така и аматьорските. Като стана въпрос за аматьорския футбол, искам да изкажа своето мнение по една гореща тема.

Какво имате предвид?

- Скоро четох, че аматьорският футбол трябва да бъде пратен в небитието и да не участва в избора на нов президент. Смятам, че това ще е грешно решение. Категорично заявявам, че аматьорите съставят пирамидата на най-популярния спорт у нас. Без нея няма основи, без нея няма да има футбол. Не бива в никакъв случай да низвергваме аматьорския футбол. Аматьорите са люпилнята на футбола ни. Аз съм разговарял с много хора от селата около София, долу в Югозападна България, в Пловдивско. С хора от клубове от трета и четвърта лига. Запознат съм с техните проблеми. Те не искат кой знае какво. Те строят, боядисват съблекални, поддържат терени, купуват топки. Тук ще засегна още една важна тема. Задължително трябва да се намали бройката на чужденците у нас. Нека да има такива, но да са по-малко и да са качествени, а не разни чики-рикита от Чад, Замбия и Зимбабве. Подчертавам - качествени! Знаете ли на каква смешна сцена присъствах тук в Турция, където ме заварвате в момента?

На каква?

- Тук се готвят доста наши отбори, не само Славия. Та в един от отборите пристигнал чужденец. Голям талант бил, голяма работа. Ама два пъти юнакът се успива за тренировка. Нещо не му се става, лежи му се в кревата

Така ли? Кой е този отбор?

- Няма значение. Сега тази сутрин го гледам, че го наказали да върти обиколки на терена. Да му е за урок да не се успива. Е, такива чужденци и ще оправят футбола ни. Аз наистина държа на колкото се може по-бърз конгрес с надеждата да изберем нов президент, който да направи огромни промени и размествания, за да тръгне футболът ни по тази пътека, по която отдавна трябваше да сме тръгнали. Искам дебело да подчертая и друго - новият президент трябва да наложи строг контрол над тези, които експлоатират базата на футболния съюз. Там нещата не са правилно изградени. Трябва да се променят тотално. Всички отбори трябва да имат достъп, но трябва всичко да се заплаща. А не да се оставят фирми, които са неизрядни платци. Сега се борим БФС да си вземе забавени пари от две-три години.

Кои са тези фирми, които са "забравили" да платят?

- Няма значение кои са, важното е да се плаща, когато ползваш нещо. Друго нещо ще ви разкрия. Министърът на спорта и БФС са на път да постигнат споразумение относно една сума, която футболният съюз дължи на държавата. Текат съдебни спорове, но смятам, че не бива да се стига до съд. Вярвам, че временният президент и вицепрезидентите на БФС ще се разберат с министър Кралев и този проблем ще бъде изчистен. Този проблем е от времето на Павел Колев във футболния съюз. Трябва парите да се върнат на държавата, за да може държавата да дава пак. Министерството на спорта ще отпусне 1,5 милиона лева, като половината ще отидат за аматьорския футбол. Истината е следната - държавата и БФС трябва да вървят ръка за ръка.

А какъв трябва да е новият президент на БФС?

- Да е президент на мнозинството, а не на малцинството. Не на професионалните, а на всички клубове - и аматьорските най-вече. Ако той не се опира до аматьорите, ще бъде загубен.

Новият селекционер Ясен Петров е в Турция, където доста наши отбори са на подготовка?

- Да, тук е. Видях го. Има огромно желание и амбиция, нека му дадем шанс и да го оставим да работи. Тук вече са и младежките национали. Така че - Ясен ще има избор. Но за да е изборът му по-голям, трябва да се дава шанс на българските играчи. Браво на Николай Киров! Човекът взел в мъжкия отбор на Арда едно 14-годишно българче. По-добре българче, а не Бонго от Конго. Не ме разбирайте погрешно. В Африка и в Южна Америка има страшно добри футболисти. Много добри. Но те отиват в силни отбори във Франция, Англия и другите водещи страни. Идват такива понякога и у нас, но са рядкост. В повечето случаи ни заливат с ниска класа. Каква ти класа, никаква класа. Така че - нека пускаме българско производство на футболния терен и на футболния пазар. Нека младите българи, които доскоро духаха супата заради безкрайните недоказани чужденци, изяждащи хляба им, бъдат поставени на преден план.

_________________
Изображение


Сря Яну 27, 2021 12:11 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm
Мнения: 4021
Местоположение: София
Мнение Re: Венци в атака...
https://bnt.bg/news/aktualno-za-futbola ... 4news.html

_________________
Изображение


Нед Фев 07, 2021 3:23 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm
Мнения: 7266
Местоположение: Sofia
Мнение Re: Венци в атака...
Отдавна не е интересен за никого с простотиите и акълите, които дава, без никой да му ги е искал. Отборът му е пародия и пред изпадане, треньорът, който незнайно защо взе, е пълен изкукуригал смешник, изпусна като последния балък Янис, а юношките му, с които толкова се хвали, достигат максимум до трета немска или италианска дивизия (дано поне Филип Кръстев е изключение). Аз лично бих се скрил, ако отборът ми го бият като тъпан в контролите и е предпоследен, но този човек отдавна е доказал, че е опериран от срам.


Нед Фев 07, 2021 5:50 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm
Мнения: 12867
Местоположение: SOFIA
Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов: Който мисли, че уреждаме мачове, е много прост

https://slavia.gong.bg/bg-football/efbe ... ost-624669

_________________
Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.


Сря Фев 10, 2021 10:23 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm
Мнения: 12867
Местоположение: SOFIA
Мнение Re: Венци в атака...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов си заработи поредна глоба от Дисциплинарната комисия към БФС. От централата не останаха безучастни към думите на "белия" бос, който се оплака от съдийството на Никола Попов в дербито срещу ЦСКА.

Чичо Венци го нарече "кастриран", тъй като според бизнесмена, вината за поражението от "армейците" с 0:1 е била негова.

"По сезиране на КЕФ, за нанесена обида на съдия участник във футболна среща, на основание чл.37, ал.1, т.17, предложение 2, б. В ДП /2020-2021/, ДК наказва Венцислав Стефанов - Президент на ПФК "Славия" гр. София с глоба в размер на 5000 лева."

_________________
Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.


Вто Фев 16, 2021 7:08 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm
Мнения: 3751
Местоположение: Sofia
Мнение Re: Венци в атака...
Да, съдията не беше никак прав, нито майка му, нито цялата му рода... Ама и Венци не беше прав да сипе публично такива долни махленски обиди и да предизвиква такива солени глоби. Щото, по-добре би било, ако беше дал тези пари на футболисти, които заслужаваха да останат, като Галин, като Гамаков, като Шоколаров, ..., все доказани футболисти, но те си тръгнаха, защото нямало какво повече да дадат на Славия (а всъщност, истината е, че няма какво повече да вземат от Славия :mrgreen: )

_________________
СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !


Вто Фев 16, 2021 9:42 pm
Профил
Модератор
Аватар

Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm
Мнения: 3404
Местоположение: Sofia
Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов имал агент в съдйската комисия

https://www.24chasa.bg/sport/article/9602470

_________________
Славия София 1913


Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ


Пет Мар 12, 2021 12:20 pm
Профил
Администратор
Аватар

Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm
Мнения: 12867
Местоположение: SOFIA
Мнение Re: Венци в атака...
Ми те с Коща са биз бизе, щом е знаел предварително, като нищо му е казал и няма никакъв агент.

_________________
Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.


Пет Мар 12, 2021 12:40 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm
Мнения: 4021
Местоположение: София
Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов: Бербатов ми каза, че не е Митко, а г-н Бербатов

https://www.vbox7.com/play:d803791d2d

_________________
Изображение


Пон Мар 15, 2021 12:25 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1278 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 128  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов.