Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 13, 2025 11:42 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Той е един от вас. Ако не го е срам - нека си признае! 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение Той е един от вас. Ако не го е срам - нека си признае!
Az na toia mach sam prisastval lichno priatelu:))Togava Kushev go izgoniha na poluvremeto ama pak ne mina nomera :)Inache blagodaria za dobrite dumi...povecheto mi priateli sa ot CSKA ..hodil sam na mnogo vashi machove...i obsho vzeto sled SLAVIA sam za vas ..Prichinite sa iasni nai-kachestvenite igrachi v chujbina poslednite 20 godini..sa ot tam..Pak i dano i nashte fenove da pochnat da idvat poveche po machove she po-interesno za vsichki ..
Това е цитат от човек с никнейм Славист в чорбарския форум. Значи за това мразите "Левски", защото с цецека сте си приятелчета, а? Истинският фен трябва да подкрепя само своя отбор. Аз така виждам нещата. Пиша тук, защото искам всички български отбори да са по-добри и да имат повече фенове. Но след "Левски" не съм за Славия, а за юношите на "Левски".
Е, приятелче, ти пишеш тук, ще си признаеш ли?
Хайде, няма страшно, имаш си и "втори" отбор. Всъщност можете да ме убиете с думи и дори да ме изгоните, но аз съм убеден, че по-голямата част от славистите мразят толкова много "Левски" именно заради топлите си чувства към цееска.

Чет Дек 09, 2004 4:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
da ti kaja mraza mraza cska kolkoto i levski

The Rise of the poisoned Youth

Чет Дек 09, 2004 5:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
kakwo iskash da kajej she tezi fenowe predi sa bili chorbari

The Rise of the poisoned Youth

Чет Дек 09, 2004 5:05 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
ХАХАХАХИХИХИХИООООООХ!

Левскар, най- много ви мразим вас, защото бяхте милиционерско отборче с пагони. Я кажи, Гунди чии юноша е? ХЕХЕ! На "Спартак" СФ! ХАХАХА!

Аз сега влизам във форума на ЦСКА с твоя ник и ще им бия една наколенка... После - ще те обвиня,ХАХАХА!

А ти защо ходиш в оня форум, а???

Чет Дек 09, 2004 6:03 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Защото имам Интернет и ми е скучно.
Защото на стадиона се псуваме с противниковите фенове, а аз искам да чуя какмо наистина мислят и да им кажа какво мисля.

Второто преименуване и обединяване на клубове в България започва през 1968 година. Този път обявената от ЦК на БКП цел е да се създадат по-силни спортни структури, които да издигнат нашия спорт на европейско и световно равнище. ""Левски"" е обединен с клуба на МВР ""Спартак"" и получава името "Левски-Спартак", което се запазва до 1985.
От тези години е и до днес повтаряният рефрен:
""Левски" - Оле! Нищо общо с МВР!"
Всъщност скрития симпатизант на ЦСКА на мен ми е ясен - пише предимно с малки букви и на маймуница...
Левскарите - за "Левски"!
Славистите - за Славия.
Без курвенски истории. И футболът ще е по-интересен.

Чет Дек 09, 2004 6:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Той е един от вас. Ако не го е срам - нека си признае!
Левскар написа:
Az na toia mach sam prisastval lichno priatelu:))Togava Kushev go izgoniha na poluvremeto ama pak ne mina nomera :)Inache blagodaria za dobrite dumi...povecheto mi priateli sa ot CSKA ..hodil sam na mnogo vashi machove...i obsho vzeto sled SLAVIA sam za vas ..Prichinite sa iasni nai-kachestvenite igrachi v chujbina poslednite 20 godini..sa ot tam..Pak i dano i nashte fenove da pochnat da idvat poveche po machove she po-interesno za vsichki ..
Това е цитат от човек с никнейм Славист в чорбарския форум. Значи за това мразите "Левски", защото с цецека сте си приятелчета, а? Истинският фен трябва да подкрепя само своя отбор. Аз така виждам нещата. Пиша тук, защото искам всички български отбори да са по-добри и да имат повече фенове. Но след "Левски" не съм за Славия, а за юношите на "Левски".
Е, приятелче, ти пишеш тук, ще си признаеш ли?
Хайде, няма страшно, имаш си и "втори" отбор. Всъщност можете да ме убиете с думи и дори да ме изгоните, но аз съм убеден, че по-голямата част от славистите мразят толкова много "Левски" именно заради топлите си чувства към цееска.
Hich ne me sram ...az sam tova ...pak i kakvo kato prepochitam cska pred vas...nesho losho li e ???Veroiatno ne sam se izrazil pravilno...ot dvata"granda"predpochitam cska....ti oshe malko she me iskarash pop krastio...:)
P.s. A ako iskash da znaeshi vav vashia forum sam regnat sas sashia nik i daje sam te pozdravil(zadochno).....Big Brother is watching you:)

Чет Дек 09, 2004 7:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Левскар написа:
Защото имам Интернет и ми е скучно.
Защото на стадиона се псуваме с противниковите фенове, а аз искам да чуя какмо наистина мислят и да им кажа какво мисля.

Второто преименуване и обединяване на клубове в България започва през 1968 година. Този път обявената от ЦК на БКП цел е да се създадат по-силни спортни структури, които да издигнат нашия спорт на европейско и световно равнище. ""Левски"" е обединен с клуба на МВР ""Спартак"" и получава името "Левски-Спартак", което се запазва до 1985.
От тези години е и до днес повтаряният рефрен:
""Левски" - Оле! Нищо общо с МВР!"
Всъщност скрития симпатизант на ЦСКА на мен ми е ясен - пише предимно с малки букви и на маймуница...
Левскарите - за "Левски"!
Славистите - за Славия.
Без курвенски истории. И футболът ще е по-интересен.
Greshka Sherlok....Az sam be......:)I slagam golemi bukvi

Чет Дек 09, 2004 7:22 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Видях, видях. В темата "Защо намалява публиката?"
И аз ти отговорих някъде из вашия форум, Уотсън.

Чет Дек 09, 2004 8:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение offf
offfffffff tapa tema hahahahah:)

Чет Дек 09, 2004 10:53 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Evala levskar!
Az sum SAMO za SLAVIA i nikoi drug!!!
Nai-mnogo mrazja CSKA,a LEVSKI e vednaga sled tova!
I vupreki tova uvajavam protivnika,kogato i toi pravi sushtoto!

Пет Дек 10, 2004 1:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща