Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
JUDAS PRIEST с нов албум!
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13188 Местоположение: SOFIA
|
 JUDAS PRIEST с нов албум!
Точно още 7 дни ще държа Джудас 2005 на моето скромно сайтче. после го махам. Ако някой иска да го прослуша и така да го придобие...  , да ходи там...
"Angel Of Retribution"
http://bodzhov.data.bg
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Фев 11, 2005 6:12 am |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Ей, големец, големец! Има само един малък проблем... повечето нямаме достъп до датата... можеш ли да го метнеш на датакома, евронета или болбг-то? ууд би вери тенкфул 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пет Фев 11, 2005 11:59 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13188 Местоположение: SOFIA
|
В болбг-то мога да го кача, ама нещо ми лимитират трафика там.. Ше требе да отворя поне 3 сайтчета и да го кача на части.. В еврото не знам как става, качвам ги по сума време там...
Като го качав бол- а ше ти пусна линкове в лични, да не ни се смеят хората. Който ги иска- да ги изиска с лс.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Фев 12, 2005 1:41 am |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|