Автор |
Съобщение |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
тука искам да похваля и още един играч, който ми направи добро впечатление днес освен митето - петър кюмюрджиев... супер чисти и точни шпагати, много сигурен в неговата зона, остава да поработи и върху пробивите и атаката и ще е перфектен - браво!
|
Нед Апр 16, 2006 10:39 am |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
Браво на момчетата!
5-тото, че и даже 4-то място не е мираж(ако Локо Сф навлязат в дупка).
Само така и занапред.
|
Нед Апр 16, 2006 11:34 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Важно е сега тея 2 гостувания да не паднем и може да мислим за 4тото място! (разбира се ако се има предвид, че ще си вземем лесните домакински мачове)! Славия го може само трябва да се понапънат и да направят някоя сензация! Айде слависти ние сме с вас!!!!
Нед Апр 16, 2006 12:27 pm |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
mito00 написа: Славия го може само трябва да се понапънат и да направят някоя сензация! Айде слависти ние сме с вас!!!!
Славия го може, но дали го иска 
|
Нед Апр 16, 2006 1:49 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Много контузени играчи имаме и май няма да могат да се възстановят,това е един от основните ни проблеми за атака на 4-то място
Нед Апр 16, 2006 4:37 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
Какво 4-то място какви 5 лева ??? Имаме мачове като гости на Латекс ,Локо Пловдив,ЦСКА и Нафтекс кажете ми от тези 4 гостувания колко точки ще вземем ???И като добавим домакинството на "Левски" какво да кажа никво 4-то място трябва да стане голямо чудо ама наистина голямо за да сме на 4-то място !!!
Нед Апр 16, 2006 6:13 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
 Кюмюрджиев?
Искам да отбележа, че Кюмюрджиев играе като ляв бранител, а всъщност никога не е играл там. И в Черноморец, и в младежкия национален отбор си беше централен бранител, но при Караславов и Данчо Петков явно място там няма да намери.
Миналия сезон игра десен бек, а сега ляв – така че имайте малко снизхождение, когато го критикувате. Той се раздава и е доволен, че играе за Славия!
|
Нед Апр 16, 2006 6:26 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
 За мача Славия – "Ботев" 2:1
Само искам да отбележа, че включването на Янко отново беше неудачно. Но това е нормално – все пак му разбиха психиката с тия трансформации по всички зони на терена!
Нека отметнем и добрата игра в халфа на Джовани Сперанца и Ангел Стойков! Както и на професора по футбол Йордан Петков, който е истинско богатство за отбора?
Някой може ли да ми обясни защо Игнат Дамянов не е в групата вече трети мач подред?
|
Нед Апр 16, 2006 6:29 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
matador написа: Искам да отбележа, че Кюмюрджиев играе като ляв бранител, а всъщност никога не е играл там. И в Черноморец, и в младежкия национален отбор си беше централен бранител, но при Караславов и Данчо Петков явно място там няма да намери. Миналия сезон игра десен бек, а сега ляв – така че имайте малко снизхождение, когато го критикувате. Той се раздава и е доволен, че играе за Славия!
Имаше някакво пиянде, което от началото на мача с петричани не спря да псува Кюмюрджиев и повечето от играчите ни. Идеше ми да отида и да му забия юмрука си в ченето му и да замлъкне. И това ми било фен на Славия, една дума срещу Беласица не чух от тоя. Най ме хвана яд, че някои се подведоха по глупостите му. Такива лайнари като тоя по-добре да не идват на мачовете ни.
Пон Апр 24, 2006 11:18 am |
|
 |
|