Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:50 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 СЛАВИЯ - "Ботев" 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
тука искам да похваля и още един играч, който ми направи добро впечатление днес освен митето - петър кюмюрджиев... супер чисти и точни шпагати, много сигурен в неговата зона, остава да поработи и върху пробивите и атаката и ще е перфектен - браво!

Нед Апр 16, 2006 10:39 am
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
Браво на момчетата!
5-тото, че и даже 4-то място не е мираж(ако Локо Сф навлязат в дупка).
Само така и занапред.

Нед Апр 16, 2006 11:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Важно е сега тея 2 гостувания да не паднем и може да мислим за 4тото място! (разбира се ако се има предвид, че ще си вземем лесните домакински мачове)! Славия го може само трябва да се понапънат и да направят някоя сензация! Айде слависти ние сме с вас!!!!

Нед Апр 16, 2006 12:27 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
mito00 написа:
Славия го може само трябва да се понапънат и да направят някоя сензация! Айде слависти ние сме с вас!!!!

Славия го може, но дали го иска :?: :evil:

Нед Апр 16, 2006 1:49 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Много контузени играчи имаме и май няма да могат да се възстановят,това е един от основните ни проблеми за атака на 4-то място

Нед Апр 16, 2006 4:37 pm
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Какво 4-то място какви 5 лева ??? Имаме мачове като гости на Латекс ,Локо Пловдив,ЦСКА и Нафтекс кажете ми от тези 4 гостувания колко точки ще вземем ???И като добавим домакинството на "Левски" какво да кажа никво 4-то място трябва да стане голямо чудо ама наистина голямо за да сме на 4-то място !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Апр 16, 2006 6:13 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение Кюмюрджиев?
Искам да отбележа, че Кюмюрджиев играе като ляв бранител, а всъщност никога не е играл там. И в Черноморец, и в младежкия национален отбор си беше централен бранител, но при Караславов и Данчо Петков явно място там няма да намери.
Миналия сезон игра десен бек, а сега ляв – така че имайте малко снизхождение, когато го критикувате. Той се раздава и е доволен, че играе за Славия!

Нед Апр 16, 2006 6:26 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение За мача Славия – "Ботев" 2:1
Само искам да отбележа, че включването на Янко отново беше неудачно. Но това е нормално – все пак му разбиха психиката с тия трансформации по всички зони на терена!
Нека отметнем и добрата игра в халфа на Джовани Сперанца и Ангел Стойков! Както и на професора по футбол Йордан Петков, който е истинско богатство за отбора?
Някой може ли да ми обясни защо Игнат Дамянов не е в групата вече трети мач подред?

Нед Апр 16, 2006 6:29 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
matador написа:
Искам да отбележа, че Кюмюрджиев играе като ляв бранител, а всъщност никога не е играл там. И в Черноморец, и в младежкия национален отбор си беше централен бранител, но при Караславов и Данчо Петков явно място там няма да намери.
Миналия сезон игра десен бек, а сега ляв – така че имайте малко снизхождение, когато го критикувате. Той се раздава и е доволен, че играе за Славия!

Имаше някакво пиянде, което от началото на мача с петричани не спря да псува Кюмюрджиев и повечето от играчите ни. Идеше ми да отида и да му забия юмрука си в ченето му и да замлъкне. И това ми било фен на Славия, една дума срещу Беласица не чух от тоя. Най ме хвана яд, че някои се подведоха по глупостите му. Такива лайнари като тоя по-добре да не идват на мачовете ни.

Пон Апр 24, 2006 11:18 am
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3