Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 10:28 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 В.Ст. ще бъде гост в РИНГ от 20:30 ч. днес - 30.07 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ВС каза нещо което ме накара да се замисля малко.Поправете ме ако греша.Според него всичките пари получени от трансфери в чужбина щели да се инвестират в детско - юношеската школа на клуба.Както е известно тази година в клуба са влезли над 2 милиона евро или 4 милиона лева.Как е възможно да се инвестира такава огромна сума в школата?За какво?Та една ДЮШ се състои от десетина треньора,още толкова служители за подръжка на терените и прави разходи единствено за нови екипи и пътувания.Като се има впредвид че 80 процента от пътуванията са в София и най близката и околност разходите не са колосални.Както и да го смятам месечната издръжка на школата не надхвърля 25 000 лева / маскимум 30 000 лева/.Тоест годишната издръжка е от порядъка на 300 000 лева.Някой може би ще възрази че ще се прави инвестиции в нови терени.Един нов терен едва ли струва повече от 100 - 150 000 лева.А и не може всяка година да се правят по 4 -5 терена.Тогава питам чисто практически как ще се инвестират 4 милиона лева в детската школа на отбора????????За какво?Имам някаква представа колко струват едни нови екипи за един юношески отбор и ви уверявам че не става въпрос за чак толкова много пари.Пак казвам поправете ме ако греша.

Вто Юли 31, 2007 5:45 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
saract написа:
ВС каза нещо което ме накара да се замисля малко.Поправете ме ако греша.Според него всичките пари получени от трансфери в чужбина щели да се инвестират в детско - юношеската школа на клуба.Както е известно тази година в клуба са влезли над 2 милиона евро или 4 милиона лева.Как е възможно да се инвестира такава огромна сума в школата?За какво?Та една ДЮШ се състои от десетина треньора,още толкова служители за подръжка на терените и прави разходи единствено за нови екипи и пътувания.Като се има впредвид че 80 процента от пътуванията са в София и най близката и околност разходите не са колосални.Както и да го смятам месечната издръжка на школата не надхвърля 25 000 лева / маскимум 30 000 лева/.Тоест годишната издръжка е от порядъка на 300 000 лева.Някой може би ще възрази че ще се прави инвестиции в нови терени.Един нов терен едва ли струва повече от 100 - 150 000 лева.А и не може всяка година да се правят по 4 -5 терена.Тогава питам чисто практически как ще се инвестират 4 милиона лева в детската школа на отбора????????За какво?Имам някаква представа колко струват едни нови екипи за един юношески отбор и ви уверявам че не става въпрос за чак толкова много пари.Пак казвам поправете ме ако греша.

Явно ВЦ говори за период от няколко години поред, защото такава жътва не се очертава в скоро време.

Вто Юли 31, 2007 6:18 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Защо да не очертава такъва жътва?Напротив.Благой Георгиев,Тошко Колев и Караславов са само преотстъпени и ако се представят на ниво вероятно догодина ше се стигне до финализиране на трансферите.Всеки един от тях може да бъде трансфериран срещу седемцифрена сума в евро.Освен това може да се стигне до трансфер на Емо Петров,Орлинов,Митко Воденичаров,Ради Рангелов,Николай Петров, Дюлгеров и всеки един от младите футболсти.Възможности има доста а и ВС придоби доста опит в подобни трансфери.

Сря Авг 01, 2007 11:57 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
От договорите на преотстъпените играчи със Славия остават твърде кратки срокове, за да се стигне до продажби срещу седемцифрени суми. Емо Петров е вратар и за него няма да има нито голям наплив, нито висока трансферна сума. на останалите им предстои доста работа, за да стигнат до трансфери в чужбина. В момента не показват постоянна силна игра. За тези възрастните, които привличаме, е ясно, че имат силно ограничени перспективи.

Сря Авг 01, 2007 1:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ВС ще намери начин да им продължи договорите.Не е човек който ще допусне качествен играч да си тръгне като свободен агент с изтекъл договор.Ще поживеем ще видим.

Сря Авг 01, 2007 2:27 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
С Чавдар не успя.

Сря Авг 01, 2007 10:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
С Чавдар не успя.

Е да, ама му прибра евраците :wink:

Сря Авг 01, 2007 10:13 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Прибра, верно е. Обаче не толкова колкото му се искаше.

Чет Авг 02, 2007 12:21 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2