Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
ВС каза нещо което ме накара да се замисля малко.Поправете ме ако греша.Според него всичките пари получени от трансфери в чужбина щели да се инвестират в детско - юношеската школа на клуба.Както е известно тази година в клуба са влезли над 2 милиона евро или 4 милиона лева.Как е възможно да се инвестира такава огромна сума в школата?За какво?Та една ДЮШ се състои от десетина треньора,още толкова служители за подръжка на терените и прави разходи единствено за нови екипи и пътувания.Като се има впредвид че 80 процента от пътуванията са в София и най близката и околност разходите не са колосални.Както и да го смятам месечната издръжка на школата не надхвърля 25 000 лева / маскимум 30 000 лева/.Тоест годишната издръжка е от порядъка на 300 000 лева.Някой може би ще възрази че ще се прави инвестиции в нови терени.Един нов терен едва ли струва повече от 100 - 150 000 лева.А и не може всяка година да се правят по 4 -5 терена.Тогава питам чисто практически как ще се инвестират 4 милиона лева в детската школа на отбора????????За какво?Имам някаква представа колко струват едни нови екипи за един юношески отбор и ви уверявам че не става въпрос за чак толкова много пари.Пак казвам поправете ме ако греша.
|
Вто Юли 31, 2007 5:45 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
saract написа: ВС каза нещо което ме накара да се замисля малко.Поправете ме ако греша.Според него всичките пари получени от трансфери в чужбина щели да се инвестират в детско - юношеската школа на клуба.Както е известно тази година в клуба са влезли над 2 милиона евро или 4 милиона лева.Как е възможно да се инвестира такава огромна сума в школата?За какво?Та една ДЮШ се състои от десетина треньора,още толкова служители за подръжка на терените и прави разходи единствено за нови екипи и пътувания.Като се има впредвид че 80 процента от пътуванията са в София и най близката и околност разходите не са колосални.Както и да го смятам месечната издръжка на школата не надхвърля 25 000 лева / маскимум 30 000 лева/.Тоест годишната издръжка е от порядъка на 300 000 лева.Някой може би ще възрази че ще се прави инвестиции в нови терени.Един нов терен едва ли струва повече от 100 - 150 000 лева.А и не може всяка година да се правят по 4 -5 терена.Тогава питам чисто практически как ще се инвестират 4 милиона лева в детската школа на отбора????????За какво?Имам някаква представа колко струват едни нови екипи за един юношески отбор и ви уверявам че не става въпрос за чак толкова много пари.Пак казвам поправете ме ако греша.
Явно ВЦ говори за период от няколко години поред, защото такава жътва не се очертава в скоро време.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юли 31, 2007 6:18 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Защо да не очертава такъва жътва?Напротив.Благой Георгиев,Тошко Колев и Караславов са само преотстъпени и ако се представят на ниво вероятно догодина ше се стигне до финализиране на трансферите.Всеки един от тях може да бъде трансфериран срещу седемцифрена сума в евро.Освен това може да се стигне до трансфер на Емо Петров,Орлинов,Митко Воденичаров,Ради Рангелов,Николай Петров, Дюлгеров и всеки един от младите футболсти.Възможности има доста а и ВС придоби доста опит в подобни трансфери.
|
Сря Авг 01, 2007 11:57 am |
|
 |
seth
Администратор
|
От договорите на преотстъпените играчи със Славия остават твърде кратки срокове, за да се стигне до продажби срещу седемцифрени суми. Емо Петров е вратар и за него няма да има нито голям наплив, нито висока трансферна сума. на останалите им предстои доста работа, за да стигнат до трансфери в чужбина. В момента не показват постоянна силна игра. За тези възрастните, които привличаме, е ясно, че имат силно ограничени перспективи.
|
Сря Авг 01, 2007 1:04 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
ВС ще намери начин да им продължи договорите.Не е човек който ще допусне качествен играч да си тръгне като свободен агент с изтекъл договор.Ще поживеем ще видим.
|
Сря Авг 01, 2007 2:27 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
С Чавдар не успя.
|
Сря Авг 01, 2007 10:02 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
bodzhov_zv написа: С Чавдар не успя.
Е да, ама му прибра евраците 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Авг 01, 2007 10:13 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Прибра, верно е. Обаче не толкова колкото му се искаше.
|
Чет Авг 02, 2007 12:21 pm |
|
 |
|