Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 7:10 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 Нов треньор- а сега на къде ??? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Нов треньор- а сега на къде ???
Положението изобщо не е розово..... хммм да видим кой ще е новото жертвено агънце( треньор)- и на къде ще тръгнат нещата- за мен вече няма никва визия- няква мъгла налегна и нашата Славия ! Дано не е само пак някой който да се учи върху нас ! :x

ВИНАГИ С ВАС !

Вто Дек 26, 2006 9:12 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми според мен трябва да дойде някои по-възрастен треньор и с много опит - най-вече искам да е българин! А не някви нещастни сърби дето си говорят наизуст и после кво.......... айде няма да говоря!

Вто Дек 26, 2006 10:20 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
mito00 написа:
Еми според мен трябва да дойде някои по-възрастен треньор и с много опит - най-вече искам да е българин! А не някви нещастни сърби дето си говорят наизуст и после кво.......... айде няма да говоря!

Абсолютно вярно.
10 години опити и експерименти стигат.

Вто Дек 26, 2006 10:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ИСКАМЕ КАНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

САМО СЛАВИЯ!

Вто Дек 26, 2006 11:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
След като вече толкова години се експериментира с "модерни" и млади треньори - едно връщане на Кано Коцев ще се отрази психологически много добре на клуба. Това би сплотило привържениците и би върнало публиката на стадиона.
Коцев и сега продължава да доказва, че знае и може да носи успехи, а в крайна сметка това вълнува и радва най-много хората.

Вто Дек 26, 2006 12:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами аз доколкото знам Кано си остана в "Марек" :!:

Вто Дек 26, 2006 12:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Прав му път на Патко - нали това искахме. Ето, че съвсем неочаквано го получихме като коледен подарък. ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Нова година - нов късмет! Сигурен съм, че Альошата (ако все пак той остане през пролетта) ще води отбора не по-лошо от Патко. Дори по-достойно!!!
Да си пожелаем много късмет и успехи догодина и да бъдем оптимисти: СЛАВИЯ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ КЛУБ! И ако сегашното ръководство има желание да се доближи до величието на СЛАВИЯ - все още има този шанс - с малко повече професионализъм (добра селекция, финансова устойчивост и ясни цели) това може да стане реалност още следващата година: първо КУПАТА, а после и ТИТЛАТА.

ЗАЩОТО СЛАВИЯ ГО ЗАСЛУЖАВА!!!!

Вто Дек 26, 2006 1:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Мисля че на всички беше ясно, че Достанич няма да се задържи дълго при нас. Според мен, както и при първия си престой, Ратко остави противоречиви впечатления. С Альошата отново се връщаме на кота "нула", но мисля че той най-добре отговаря на амбициите на "Славия". Няма да е сериозно ако вземем треньор с име, а не правим и елементарна селекция. С две думи Андонов е най-удачният вариант за момента. Пролетният сезон по нищо няма да се различава от този. Равни победи и загуби и класиране около 6-7 мо място. :(

Вто Дек 26, 2006 2:26 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
не вярвам Венци да върне Кано в Славия..по скоро си мисля, че можем да очакваме Йешич да се върне..

Вто Дек 26, 2006 3:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Йешич повече няма да е треньор в Славия, много си дигна летвата с ЦСКА и Партизан, същото се отнася и за Кано, но поради други причини(Дебеленци)
Са ше Альошката - тъкмо заиграхме добре при него и докараха Патко специалиста (треньора на месеца) надявам се да не се върне повече

Вто Дек 26, 2006 3:28 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща