Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 Нов треньор- а сега на къде ???
Положението изобщо не е розово..... хммм да видим кой ще е новото жертвено агънце( треньор)- и на къде ще тръгнат нещата- за мен вече няма никва визия- няква мъгла налегна и нашата Славия ! Дано не е само пак някой който да се учи върху нас ! 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Дек 26, 2006 9:12 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Еми според мен трябва да дойде някои по-възрастен треньор и с много опит - най-вече искам да е българин! А не някви нещастни сърби дето си говорят наизуст и после кво.......... айде няма да говоря!
Вто Дек 26, 2006 10:20 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: Еми според мен трябва да дойде някои по-възрастен треньор и с много опит - най-вече искам да е българин! А не някви нещастни сърби дето си говорят наизуст и после кво.......... айде няма да говоря!
Абсолютно вярно.
10 години опити и експерименти стигат.
|
Вто Дек 26, 2006 10:54 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
ИСКАМЕ КАНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Дек 26, 2006 11:39 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
След като вече толкова години се експериментира с "модерни" и млади треньори - едно връщане на Кано Коцев ще се отрази психологически много добре на клуба. Това би сплотило привържениците и би върнало публиката на стадиона.
Коцев и сега продължава да доказва, че знае и може да носи успехи, а в крайна сметка това вълнува и радва най-много хората.
|
Вто Дек 26, 2006 12:20 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Ами аз доколкото знам Кано си остана в "Марек" 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Вто Дек 26, 2006 12:34 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Прав му път на Патко - нали това искахме. Ето, че съвсем неочаквано го получихме като коледен подарък. ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Нова година - нов късмет! Сигурен съм, че Альошата (ако все пак той остане през пролетта) ще води отбора не по-лошо от Патко. Дори по-достойно!!!
Да си пожелаем много късмет и успехи догодина и да бъдем оптимисти: СЛАВИЯ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ КЛУБ! И ако сегашното ръководство има желание да се доближи до величието на СЛАВИЯ - все още има този шанс - с малко повече професионализъм (добра селекция, финансова устойчивост и ясни цели) това може да стане реалност още следващата година: първо КУПАТА, а после и ТИТЛАТА.
ЗАЩОТО СЛАВИЯ ГО ЗАСЛУЖАВА!!!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Дек 26, 2006 1:18 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Мисля че на всички беше ясно, че Достанич няма да се задържи дълго при нас. Според мен, както и при първия си престой, Ратко остави противоречиви впечатления. С Альошата отново се връщаме на кота "нула", но мисля че той най-добре отговаря на амбициите на "Славия". Няма да е сериозно ако вземем треньор с име, а не правим и елементарна селекция. С две думи Андонов е най-удачният вариант за момента. Пролетният сезон по нищо няма да се различава от този. Равни победи и загуби и класиране около 6-7 мо място. 
|
Вто Дек 26, 2006 2:26 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
не вярвам Венци да върне Кано в Славия..по скоро си мисля, че можем да очакваме Йешич да се върне..
|
Вто Дек 26, 2006 3:07 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Йешич повече няма да е треньор в Славия, много си дигна летвата с ЦСКА и Партизан, същото се отнася и за Кано, но поради други причини(Дебеленци)
Са ше Альошката - тъкмо заиграхме добре при него и докараха Патко специалиста (треньора на месеца) надявам се да не се върне повече
Вто Дек 26, 2006 3:28 pm |
|
 |
|