Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:04 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Скандал между играчите в Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Mалко се съмнявам тоя сополанко да се е дървил на Карата но знаели се :roll:

Пет Сеп 01, 2006 5:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Много ми е интересно как такава информация достига до журналистите - те едва ли седят в съблекалнята за да знаят какво става там. Чули недочули нещо за спор между Караславов и телето и останалото са си го измислили и доукрасили. Само че са се объркали - не при нас, а в обора негри се гонеха да се бият.
А може и да има нещо друго - говедата нали си го искат обратно този велик талант и това може да е поръчкова новина, целяща да настрои нас против Ники Петров, за да може той по-лесно да се върне на Герена и когато това стане всички да са доволни. Няма да се учудя ако е така.

Пет Сеп 01, 2006 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
А нищо чудно това да е кьорфишек :wink:

Пет Сеп 01, 2006 7:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За мен тва са простотии и глупости. Видяха, че момчето има буен характер, видяха и, че го проявява, а и виждат "Славия" като сериозна заплаха с него, затова някой "журналисти" решиха да го емнат, надявам се психиката да му издъпжи!!!

Последна промяна Mita4e на Съб Сеп 02, 2006 7:04 am, променена общо 1 път

Пет Сеп 01, 2006 8:49 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
не разбирам тежките епитети и упреци към ник петров при положение, че:
1)не се знае дали е имало такова спречкване
2)не се знае кой е бил прав, ако го е имало.

Съб Сеп 02, 2006 1:14 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
На никой не му пука за нашето мнение така, че не виждам защо да лъжат. Не е нищо особено и на Герена няма да го пуснат и в един мач, ще си остане при нас да края на сезона. Карата ми се струва много мек човек, не съм го видял да псува по време на мач, да се нервира, добряк.

Нед Сеп 03, 2006 12:50 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе пичове, не се връзвайте...Николай Петров е супер талантлив футболист и не бива така да говите за него..Да има проблем с дисциплината, но в крайна сметка това са неща, който с времето подлежат на оправия..:))До 2-3 години дай боже това момче да остане, ще изкараме добри пари от него.Помнете ми думата..:))

Пон Сеп 04, 2006 1:20 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ronaldo написа:
Абе пичове, не се връзвайте...Николай Петров е супер талантлив футболист и не бива така да говите за него..Да има проблем с дисциплината, но в крайна сметка това са неща, който с времето подлежат на оправия..:))До 2-3 години дай боже това момче да остане, ще изкараме добри пари от него.Помнете ми думата..:))

Аз лично няма да изкарам и една стотинка, така че тоя въпрос не ме интересува. Искам да гледам футболисти на терена, като Асен Караславов, а не посерковци, като Ники Петров.
Прав си, че поведението му подлежи на промяна. Трябва "приятелите" на дебелака да го "посъветват" малко и ще видиш как ще забрави, че е най-добрият халф в България. :)

Пон Сеп 04, 2006 7:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
ronaldo написа:

Аз лично няма да изкарам и една стотинка, така че тоя въпрос не ме интересува. Искам да гледам футболисти на терена, като Асен Караславов, а не посерковци, като Ники Петров.
Прав си, че поведението му подлежи на промяна. Трябва "приятелите" на дебелака да го "посъветват" малко и ще видиш как ще забрави, че е най-добрият халф в България. :)
Абсолютно точно мнение :)

The Rise of the poisoned Youth

Пон Сеп 04, 2006 2:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Какви ги е вършил пак Никито по време на някакъв мач на юношески национален отбор? :evil:

Пет Сеп 08, 2006 10:51 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща