Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 7:11 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 Славия Литекс 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хахаха до преди време се оплаквахте, че агитката и като цяло публиката била малко, сега се ръсва още една агитка, а вие негодувате ...!?
Нещата не се връзват, ама вие си знаете :)

Вто Окт 23, 2007 10:14 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
подяволите футбола отиваме на волеибол 8)
чакаите сега събрали се хората веднъж да повикат и веднага 2 агитки 6 агитки разни обединения и тем подобни?!?! чакаите да видим дали ще продължат да се събират и тогава може да се говори за намиране на общо място на стадиона!

Вто Окт 23, 2007 1:30 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Mom4eta ne6to nemojem da se razberem :!: tova4e grupa hora se sabra na vratata na koqto napadame da nadyhva mom4etata nezna4i 4e 6e ima ftora agitka prosto taka se e slu4ilo tozi pyt!!!! A vajnoto e da sme pove4e a koi kade 6e sedi nqma zna4enie. Problema v momenta e 4e nqma hora na stadiona a ne koi ot kade podkrepq odbora :!: :lol:

Вто Окт 23, 2007 2:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
да с това мнение съм съгласен 8)

Вто Окт 23, 2007 4:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
100qn написа:
да с това мнение съм съгласен 8)

Бате ти си хентелегентен...знаеш че конкуренцията рефлектира положително върху качеството на крайния продукт!Така че колкото повече толкова повече, за мачът с буферите тая импровизирана агитка където бяхме нема да отидем на крещим на стадиона в Подгумер(аз съм сигура там(не в Подгумер :lol: ), въпроса е и другите да си повярват)...заедно ще сме...трай сега защото мен ме радва факта, че имаше и хора които лично за мен са непознати, а сега се престрашиха и дойдоха да повикат...., аз лично да си призная много се радвам когато видя фен на Славия на когото не съм му виждал физиономията....вие там горе под козирката сте си Boys Sofia - организрани и верни, но и мястото което сте избрали е малко :? ..., дръжте го за да не се настаянт и там животни и ние да сме само наредени облегнати по парапета......, ядрото на тая малка импровизирана агитка бяхме 5-6 стари познайника, другите по малки, но много кресливи :lol: ...., а и така е по готино вие викате ние викаме...дано и за другия домакински мач се организраме....то каква организация застваш там където си бяхме и си подкрепяш отбора докато останеш без глас...., аз така ги чувствам нещата, някой от вас имат други гледни точки...времето нека ни е съдник и покаже в кого ще остане контрата :wink:

Изображение
www.zone1913.com

Вто Окт 23, 2007 6:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз имам едно желание : и Boys Sofia и другата агитка да са на едно място защото тогава ще сме повече хора а не някои приятели (животни) да ми говорят "ах колко сте смешни 20човека" искам да им покажем че все още има публика която подкрепя отбора ; и второ поне ще пеем едно и също смисъл да не стават разминавания едните да пеят едно а др друго .

Това е мое лично мнение и се надявам да не се почнат разправиите ;)

Вто Окт 23, 2007 8:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
аз съм "дигни двете ръце " ЗА 8)
оле оле оле оле оле оле олаааааа
оле оле оле оле оле оле олаааааа

Вто Окт 23, 2007 8:28 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
В момента имаме потенциал за една сериозна агитка от поне 100 души която да подкрепя отбора в борбата за участие в ЕКТ.
Надявам се всички който имат желание на следващия мач на ОК да са зад мамчетата от BS под козирката.

Вто Окт 23, 2007 8:42 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
абе и на мене ми се иска да сме на 1-о място където и да сме,но ако не стане дай-те поне да пеем едно и също нещо!Не да се чува само "БЕЛИ!" и "СЛАВИЯ" е тва е тъпото!
Е пак добре,че викат нещо, а не люпат.

Вто Окт 23, 2007 9:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща