100qn написа:
да с това мнение съм съгласен

Бате ти си хентелегентен...знаеш че конкуренцията рефлектира положително върху качеството на крайния продукт!Така че колкото повече толкова повече, за мачът с буферите тая импровизирана агитка където бяхме нема да отидем на крещим на стадиона в Подгумер(аз съм сигура там(не в Подгумер

), въпроса е и другите да си повярват)...заедно ще сме...трай сега защото мен ме радва факта, че имаше и хора които лично за мен са непознати, а сега се престрашиха и дойдоха да повикат...., аз лично да си призная много се радвам когато видя фен на Славия на когото не съм му виждал физиономията....вие там горе под козирката сте си Boys Sofia - организрани и верни, но и мястото което сте избрали е малко

..., дръжте го за да не се настаянт и там животни и ние да сме само наредени облегнати по парапета......, ядрото на тая малка импровизирана агитка бяхме 5-6 стари познайника, другите по малки, но много кресливи

...., а и така е по готино вие викате ние викаме...дано и за другия домакински мач се организраме....то каква организация застваш там където си бяхме и си подкрепяш отбора докато останеш без глас...., аз така ги чувствам нещата, някой от вас имат други гледни точки...времето нека ни е съдник и покаже в кого ще остане контрата