Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 5:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 69  Следваща
 Лятна селекция и подготовка 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Лятна селекция и подготовка
Май в крайна сметка платихме нещо на Миньор.

Нед Юни 10, 2012 9:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Берое се насочи към крило на Славия за лятната си селекция. Става въпрос за 24-годишният Владислав Романов, който преди два дни разтрогна договора си с белите. Заралии искаха офанзивния футболист още през зимата, след като той напусна Локо София. Тогава обаче Романов предпочете да се обвърже със Славия, припомня "Тема спорт".
За привличането му е настоял спортният директор на Берое Петър Хубчев. Крилото е свободен агент и ще излезе без пари на зелено-белите.

Продължавам да смятам че направихме глупост.

Нед Юни 10, 2012 9:46 pm
Профил
Модератор
Аватар

ами нали се сещаш кой е начело, какво друго да очакваме освен глупости?

Нед Юни 10, 2012 10:14 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Равносметката дотук:
Вратари:Стефано,Емо Петров,Георги Петков - повече от достатъчно.
Защита:По всичко изглежда че Желев и Златков остават което е добрата новина.Бекове ще се намерят.Нови попълнения са добре дошли но далеч не задължителни.
Полузащита:Идват Чавдар Янков и Галин Иванов.Коконов поправете ме ако греша също е външен полузащтиник.Имаме Юруков,Сандански,Акиоши,Попара,Петър Димитров.Звучи добре но никой не знае какво е здравословното състояние на Чавдар и Попара.Трябва поне един вътрешен халф и крило.Имане нужда от повече физическа сила и мощ в средата.
Нападение:голямата болка.Единственото ново попълнение засега е Васил Калоянов.Който е алтернатива на Златинов,Радослав Василев и Мартин Тошев.Поне две нови попълнения са нужни крайно спешно.Просто няма класа /с известни уговорки за Влади Златинов/.

Пон Юни 11, 2012 9:02 am
Профил
Луд за връзване

Tony Adams написа:
Златинов и Жу на върха на атаката, Петър Димитров и Галин по крилата, Чавдар Янков и Акиоши като атакуващи вътрешни халфове, Йордан Юруков - дефанзивен, и май ще трябва да играем 3-5-2. Да му мислят противниците ни! :D

Момчета, аз ли бъркам или Галин си е играч на Литекс? Последно някаде прочетох преди около седмица, че литекс са купили 50% от правата му и си е техен футболист т.е. ако го продадат ще ни дадат 50% от сумата. Статията продължаваше, че "Ботев" Пд го искали от Литекс. Това, което аз знаех, е че е под наем там, но..

Пон Юни 11, 2012 3:44 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Галин е наш.Друг е въпроса докога.

Пон Юни 11, 2012 4:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: "Левски" ме преметна за Жуниор

Президентът на Славия Венцислав Стефанов комен­тира пред „Тема Спорт" си­туацията около футболиста на белите Жозе Жуниор. Нападателят игра като прео­тстъпен за "Левски" през про­летния полусезон.

„Наемът на Жуниор в Левс­ки изтече. Той няма да е вече при тях. Явно, че вече не го искат в "Левски". Мен лично то­ва ме изненадва, защото през зимата много го искаха и дър­жаха да го привлекат. Според мен той се представи добре, вкара 6 гола за отбора, но яв­но не се превърна в головата машина, която ръководство­то на "Левски" очакваше, и те няма да разчитат повече на него. Доколкото разбрах, Илиан Илиев има други варианти за атаката на отбора и Жуни­ор не попада в неговите пла­нове. Реално излиза,че пода­рих бразилеца на "Левски", защо­то уговорката ни беше, след като изтече б-месечният му наем, те да откупят 50% от правата му. Първоначално бя­ха много доволни от него, впоследствие ми заявиха, че сделката няма да се осъще­стви заради новото треньо­рско ръководство. Аз нямам проблем с това, това са си не­ща на техния клуб и на трень­ора. Нали в крайна сметка се казва „пито-платено". В ситу­ацията с "Левски" обаче явно не се получи точно така. Той игpa половин година на „Герена", без да са платили нито стотинка за него. Аз нямам финансови претенции към "Левски", те просто казаха, че сделката се разваля. Окей, щом се разваля. Щом не го желаят, няма да играе при тях. Не си спазиха договорката, която имахме - поетапно да го закупят, но това е положе­нието. Жуниор изкара доста години в Славия, по всяка ве­роятност ще играе в чужбина. Няма да е в България, мис­ля, че така е и по-добре за не­го. Може да го преотстъпя или да го продам, но по всяка вероятност няма да го пода­ря както на "Левски"" заяви Вен­ци Стефанов.

Той коментира и назначе­нието за помощник на Илиан Илиев в "Левски" на доскорош­ния треньор в школата на Славия Здравко Здравков.

„Желая му успех на Здравко, той работи много добре в Славия. В деня, в който Илиан Илиев го обяви като ново име в ща­ба си, Здравков ми се обади и се разбрахме. Дано да успее да се справи в "Левски". Надявам се един ден пак да работим заед­но, защото той е добър професионалист", завърши босът на белите.

Вто Юни 12, 2012 9:17 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Един път и ВС да се прецака.Дано поне спря да дава футболисти на говедата.

Вто Юни 12, 2012 9:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

I tova doživähme debeliä da go izvârtät xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxa
Vsičko se vrâsťa na tozi svät svinčo pomniš li kak im go mušna s Ortega?

Вто Юни 12, 2012 12:36 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Пореден футболист който говедата разсипват:Георги Бачев,Ортега,Жу.

Вто Юни 12, 2012 12:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 681 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 69  Следваща