Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Май в крайна сметка платихме нещо на Миньор.
|
Нед Юни 10, 2012 9:44 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Берое се насочи към крило на Славия за лятната си селекция. Става въпрос за 24-годишният Владислав Романов, който преди два дни разтрогна договора си с белите. Заралии искаха офанзивния футболист още през зимата, след като той напусна Локо София. Тогава обаче Романов предпочете да се обвърже със Славия, припомня "Тема спорт". За привличането му е настоял спортният директор на Берое Петър Хубчев. Крилото е свободен агент и ще излезе без пари на зелено-белите.
Продължавам да смятам че направихме глупост.
|
Нед Юни 10, 2012 9:46 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
ами нали се сещаш кой е начело, какво друго да очакваме освен глупости?
Нед Юни 10, 2012 10:14 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Равносметката дотук: Вратари:Стефано,Емо Петров,Георги Петков - повече от достатъчно. Защита:По всичко изглежда че Желев и Златков остават което е добрата новина.Бекове ще се намерят.Нови попълнения са добре дошли но далеч не задължителни. Полузащита:Идват Чавдар Янков и Галин Иванов.Коконов поправете ме ако греша също е външен полузащтиник.Имаме Юруков,Сандански,Акиоши,Попара,Петър Димитров.Звучи добре но никой не знае какво е здравословното състояние на Чавдар и Попара.Трябва поне един вътрешен халф и крило.Имане нужда от повече физическа сила и мощ в средата. Нападение:голямата болка.Единственото ново попълнение засега е Васил Калоянов.Който е алтернатива на Златинов,Радослав Василев и Мартин Тошев.Поне две нови попълнения са нужни крайно спешно.Просто няма класа /с известни уговорки за Влади Златинов/.
|
Пон Юни 11, 2012 9:02 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Tony Adams написа: Златинов и Жу на върха на атаката, Петър Димитров и Галин по крилата, Чавдар Янков и Акиоши като атакуващи вътрешни халфове, Йордан Юруков - дефанзивен, и май ще трябва да играем 3-5-2. Да му мислят противниците ни!  Момчета, аз ли бъркам или Галин си е играч на Литекс? Последно някаде прочетох преди около седмица, че литекс са купили 50% от правата му и си е техен футболист т.е. ако го продадат ще ни дадат 50% от сумата. Статията продължаваше, че "Ботев" Пд го искали от Литекс. Това, което аз знаех, е че е под наем там, но..
|
Пон Юни 11, 2012 3:44 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Галин е наш.Друг е въпроса докога.
|
Пон Юни 11, 2012 4:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Венци Стефанов: "Левски" ме преметна за Жуниор
Президентът на Славия Венцислав Стефанов коментира пред „Тема Спорт" ситуацията около футболиста на белите Жозе Жуниор. Нападателят игра като преотстъпен за "Левски" през пролетния полусезон. „Наемът на Жуниор в Левски изтече. Той няма да е вече при тях. Явно, че вече не го искат в "Левски". Мен лично това ме изненадва, защото през зимата много го искаха и държаха да го привлекат. Според мен той се представи добре, вкара 6 гола за отбора, но явно не се превърна в головата машина, която ръководството на "Левски" очакваше, и те няма да разчитат повече на него. Доколкото разбрах, Илиан Илиев има други варианти за атаката на отбора и Жуниор не попада в неговите планове. Реално излиза,че подарих бразилеца на "Левски", защото уговорката ни беше, след като изтече б-месечният му наем, те да откупят 50% от правата му. Първоначално бяха много доволни от него, впоследствие ми заявиха, че сделката няма да се осъществи заради новото треньорско ръководство. Аз нямам проблем с това, това са си неща на техния клуб и на треньора. Нали в крайна сметка се казва „пито-платено". В ситуацията с "Левски" обаче явно не се получи точно така. Той игpa половин година на „Герена", без да са платили нито стотинка за него. Аз нямам финансови претенции към "Левски", те просто казаха, че сделката се разваля. Окей, щом се разваля. Щом не го желаят, няма да играе при тях. Не си спазиха договорката, която имахме - поетапно да го закупят, но това е положението. Жуниор изкара доста години в Славия, по всяка вероятност ще играе в чужбина. Няма да е в България, мисля, че така е и по-добре за него. Може да го преотстъпя или да го продам, но по всяка вероятност няма да го подаря както на "Левски"" заяви Венци Стефанов. Той коментира и назначението за помощник на Илиан Илиев в "Левски" на доскорошния треньор в школата на Славия Здравко Здравков. „Желая му успех на Здравко, той работи много добре в Славия. В деня, в който Илиан Илиев го обяви като ново име в щаба си, Здравков ми се обади и се разбрахме. Дано да успее да се справи в "Левски". Надявам се един ден пак да работим заедно, защото той е добър професионалист", завърши босът на белите.
|
Вто Юни 12, 2012 9:17 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Един път и ВС да се прецака.Дано поне спря да дава футболисти на говедата.
|
Вто Юни 12, 2012 9:19 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
I tova doživähme debeliä da go izvârtät xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxa Vsičko se vrâsťa na tozi svät svinčo pomniš li kak im go mušna s Ortega?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Юни 12, 2012 12:36 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Пореден футболист който говедата разсипват:Георги Бачев,Ортега,Жу.
|
Вто Юни 12, 2012 12:38 pm |
|
 |
|