Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 5:28 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 456 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 46  Следваща
 КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
http://www.donbalon.eu/news124453.html
Dano vsi4ko e uredeno s boklucharite

Вто Май 17, 2011 7:36 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Пореднатa безумна статия на тия кафеняци от Балона, те орките-боклучии ядат доматите с колците и да се откажат от 2 милиона евро ей така (щото почти сигурно Порто ще бие Брага) :lol: :lol: :lol: Ако нещо може да е, то ще е за залози, щото ще сме пълен аутсайдер и въпреки това за мен е безумие да мислим, че финал с такъв залог би се изтъргувал от който и да било :lol:

Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Май 18, 2011 12:35 am, променена общо 1 път

Вто Май 17, 2011 11:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Билети ще има от утре на следните места:

1-Кафенето на стадион "Славия" (от сутринта)
2-При Борис Маринов - офисът му е между "Попа" и НДК, номерът му е 0897 849 154 (от сутринта)
3-При мен - между "5те кьошета" и НДК, номерът ми е 0898 813 357. (след 11:00)
4-При Васил Йотов - офисът му е в сградата на ОСК "Славия" (на гърба на волейболната ни зала), стая 200 (След 12:00)
5-На мача с ""Левски"", естествено

Сря Май 18, 2011 12:22 am
Профил
Познат

Тези хора които работят в donbalon са морално пропаднали същества. Заради такива като тях се ражда злобата в хората.

Сря Май 18, 2011 9:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

предлагам направо да има награждаване без да се играе мач,че заради наще боклуци пак ще береме срам,аз лично няма да си направя и труда да ги гледам тия недоразомения и плешивия им треньор :lol: :lol: :lol:

Сря Май 18, 2011 6:54 pm
Профил
Току що регистриран

zissko написа:
предлагам направо да има награждаване без да се играе мач,че заради наще боклуци пак ще береме срам,аз лично няма да си направя и труда да ги гледам тия недоразомения и плешивия им треньор :lol: :lol: :lol:

Верно по-добре не идвай да не ни е срам от такива като тебе :wink:

Сря Май 18, 2011 7:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

По първоначална информация най-много билети на кафето на стадиона се продават за сектор В :shock: ??? Аре стегнете се малко, знаете къде ще седи агитката !

Сря Май 18, 2011 7:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

И най-големият оптимист не очаква да вземем купата колега, независимо дали имаме 8 поредни победи или загуби...
Няма какво да те учим в този форум, всички отиваме заради идеята СЛАВИЯ, заради емоцията, заради това, че нашит отбор НИКОГА в последните 15 години не е бил толкова близо до нещо значимо в България, та ние дори на Албена къп не минаваме полуфинал..
Отиваме на мача и се забавляваме! Аз по слаб отбор от нашият в момента не виждам в А група, но 15 години без титла е маса време, а аз лично никога не съм виждал успехи на белите на стадиона и да изпусна при дори 1% шанс да спечелим, е ще ме извиняваш, но ти ти няма да си го простиш!

Сря Май 18, 2011 9:58 pm
Профил
Администратор
Аватар

Ще започна по нетрадиционен за моето образование и изказ начин :mrgreen:
ЕБАЛ СЪМ ГО!

Отивам на мача, нямам търпение за мача! Почнах нова работа и при подписването на договора първото нещо, което попитах беше "може ли неплатен отпуск за 25-и май?". Може, отговориха.

Абе стига сте мислили в каква форма сме. То няма смисъл от коментари. Ми да, зле сме, най-зле от "А" група, ЕБАЛ СЪМ ГО!

Знаете ли защо? Защото АЗ в съзнателния си живот на фен това не съм го виждал! Да, на 25 съм и преди 15 години все още съм бил малко лапенце. Не можете да разберете какво за мен значи това.
И още повече не можете да разберете, че НЕ купата е най-важна за мен (няма да я вземем, ЕБАЛ СЪМ ГО), не е важен резултатът (ЕБАЛ СЪМ ГО!), важен съм аз! Защото аз ще го видя и ще го изпитам! Всичко, целият ден, цялата емоция, целия мач, всички песни, всички хора!

И да, и аз съм против Велев, не съм го ебал, зле е, трагедия е, ама ми достави най-голямото удоволствие в историята ми на фен, най-накрая нещо, за което като славист мога гордо да разправям!

Не можете да го разберете това... Просто не можете да се зарадвате на подобно нещо, докато още се ядосвате на загубата от "Видима". Защото времената са други. Не сме 1966/67 година, няма да играем 1/2-финал в Европа; не сме 1996 г., нямаме СИК и Наско Сираков, за да сме шампиони. Такива са времената.

На финал сме, мамка му, 15 шибани години търпя подигравки, хумор, иронизиране и какво ли още не.

И както казва коментарът над мен, щом има и един шибан процент шанс да спечелим нещо, ЕБАЛ СЪМ ГО! Това е велико!

НАЗДРАВЕ!

Сря Май 18, 2011 10:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

dobar post

Сря Май 18, 2011 11:05 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 456 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 46  Следваща