Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4214 Местоположение: София
|
 Re: ЛИГА ЕВРОПА 2018/2019
ако гърчето беше заминал за Олимпиакос, можеше и да имаме заместник на Гошо.
Чет Авг 02, 2018 10:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз съм горд с тима и публиката  За съжаление, в ключови моменти нещата се развиха зле за нас. Получихме евтин гол, успяхме да го върне. Точно почна второто - получихме втори. И него върнахме, при 2:2 ако Милчо беше вкарал, имаше още 7-8 минути и щяхме да ги емнем здраво  За съжаление, Стергиакис допусна много евтини голове, ако беше Гошо Петков, със сигурност щеше да е по-различно  Съдийската тройка също понаклони везните малко, но Хайдук са по-богатият, опитен и класен тим, няма какво да се лъжем ... Жалко, защото бяха преодолими. Благодаря на всички, които ни донесоха толкова хубави емоции в последните месеци Сега остава да се надяваме Галин да остане, да се върне Митко Рангелов и т.нар. ръководство да проумее, че в Европа можем само да спечелим.
|
Чет Авг 02, 2018 10:25 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
И за кой гол е виновен Стериакис????
Май някои от вас много си повярваха и забравиха с какви футболисти разполагаме и с какъв бюджет. За тези, които не знаят, бюджета е около 1 милион лева, което прави под 100 000лв. на месец. А сега ги разделете на общия брой футболисти, треньори и персонал и вижте за какво става въпрос. Момчетата дадоха всичко от себе си и защитиха достойно емблемата на Славия. Отборът израства и заслужава уважение и подкрепа. Няма как да дойдат кой знае какви класни футболисти с тези ниски заплати. Клуба е атрактивен с това, че дава възможност на млади български футболисти да играят и да се развиват, както и това, че биват трансферирани при първа възможност. При това аматьорско управление на клуба, единствения светъл лъч са тези момчета и техните треньори. Донесоха ни много радост и незабравими мигове тази година и аз лично не мога да се сърдя на никого. Всеки може да сгреши и да пропусне положение, важното е, че играят като отбор, показват голям отборен дух и напредък и не на последно място върнаха белите фенове на стадиона и ги накараха отново да вярват и подкрепят любимия си отбор. Върнаха се два пъти в мача, имаха възможност и да поведат и притиснат Хайдук в края, но не стана. Жалко, но респект за тях и едно голямо БЛАГОДАРЯ!
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Чет Авг 02, 2018 10:41 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
1. Можехме да бием-обръщахме резултата в 82 мин.след пробива на Йомов , но Ангелов не успя! 2. Йомов е играч от висока класа! 3. Не знам защо не се опитахме: - с повече пробиви по крилата -и повече далечни удари за да им тестваме младото вратарче?!? Реално ние нямахме почти никакви удари в очертанията на тяхната врата-така няма как да отбележим за да бием!?! Разигравахме отзад много, а можеше повече да опитаме през второто полувреме с дълги пасове да пренесем напрежението пред тяхната врата и да търсим техни грешки и положения за удари!
|
Пет Авг 03, 2018 8:51 am |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Присъединявам се към мненията на Рони и Викторчо. Доставихме си удоволствие да гледаме Славия търсеща победата. Когато има желание и публиката се чувства удовлетворена независимо, че загубихме. На мен отбора ми хареса, предполагам, че до 5-6 кръг от първенството ще си проличат амбициите и възможностите за тази година. Да, можехме да вкараме гол накрая и да ,,обърнем,, мача но обективно погледнато, хърватския отбор беше малко, но все пак по-добър. По-мощни, по-организирани в средата, по-спокойни през по-голямата част от двубоя. Преди година изиграхме два мача в турнирите, тази година - четири. Ако играем всяка година, рано или късно ще дойде и пробив. Причините защо не се случва това, ги знае всеки славист. Все пак ми се струва, че с напредването на годините и приближаване на страха от отвъдното, президента понамали мутренските навици в управлението /иначе на приказки продължава да е същия въздух под налягане/ и все повече се разчита на спортната битка на терена и малко повече амбиции, макар и с лимитирани средства. Някак си вчера по едно време, като погледне човек публиката и отбора като че ли всичко си беше на мястото - стегната агитка, възрастни привърженици, малки дечица, много момичета и жени /само така.../, нормална обстановка - някак си истинско.
|
Пет Авг 03, 2018 10:13 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Реално погледнато и в първия, и във втория кръг на нас се паднаха най-трудните противници от всички български отбори. Първото препятствие беше преодоляно, за второто не достигнаха рутина и опит. Както каза Галин: "Не сме дорасли". Но за да "дораснем" трябва редовно да се търси участие в Европа. Надграждането става с игра в Европа всяка година или най-много веднъж на две години. След това отново се започва от нулата. Няколко неща са знаменателни тази година: 1. Постигнахме втора победа като гост в един от "Трите големи" турнира ( за Балканската Купа и Интертото имаме доста такива победи). 2. За първи път направихме дубъл на отбор в един от "Трите големи" ( за БКК и Интертото имаме доста такива). 3. Петков стана най-възрастният участник от България в турнирите. При това не беше само статист, а игра като лъв. 4. Филип Кръстев е най-младият участник от България в турнирите. 5. Галин Иванов вкара 3 гола в една кампания. 6. Приключихме с неутрален баланс - 2 победи, 2 загуби и 5:5 голова разлика. 7. Не сме най-слабият БГ отбор в Европа. 8. Разширихме географията и за първи път играхме и отстранихме финландски отбор.
Всичко това говори за едно достойно представяне с лек исторически привкус.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Авг 03, 2018 10:24 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4214 Местоположение: София
|
С Гошо щеше да е друго. За отстраняване не знам, но нямаше да загубим. Хайдук се оказаха съвсем преодолим отбор. Жалко, че се контузи. Още като пътувах за мача и видях стартовия без него и оптимизмът ми се изпари. А още по-жалкото е, че трябва да палиме свещи да продължава да играе.
Като добавим и липсата на нападател, то наистина нямаше как да вземем положителен резултат.
Пет Авг 03, 2018 8:24 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
SaKrAnTo 1913 написа: С Гошо щеше да е друго. За отстраняване не знам, но нямаше да загубим. Хайдук се оказаха съвсем преодолим отбор. Жалко, че се контузи. Още като пътувах за мача и видях стартовия без него и оптимизмът ми се изпари. А още по-жалкото е, че трябва да палиме свещи да продължава да играе.
Като добавим и липсата на нападател, то наистина нямаше как да вземем положителен резултат. Съгласен съм, че Гошо дава много по-голяма увереност на отбора, но дали Хайдук не изглеждаше съвсем преодолим отбор и заради нашата игра и създадените, но нереализирани положения? Все си мисля, че доста ги поизпотихме и щеше да е супер ако имахме десетина минути при резултат 3:2 за нас. Просто момчетата и феновете заслужаваха да помечтаят в края на мача, но уви. Времето ще покаже, още следващата седмица ще ги видим срещу Стяуа.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Пет Авг 03, 2018 8:38 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Гледах Хайдук - Стяуа и ме хвана яд, че не продължихме. И двата отбора спукаха топката, но за разлика от нас, румънците устискаха за 0-0. В Букурещ ще гледаме съвсем различен Хайдук от този в София, тъй като напрежението ще е у тях.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Авг 10, 2018 1:17 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3448 Местоположение: Sofia
|
Аз също ги следях и много ме е яд . Ако бяхме вкарали едно от положенията , които имахме щяхме да имаме огромни шансове да ги отстраним , но опитът си е опит.. Да се надяваме отново да играем в ЛЕ и да изпитаме всички тези усещания , които не могат да се опишат .
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Авг 10, 2018 2:26 pm |
|
 |
|