Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 4:44 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Задължителна победа срещу "Литекс" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Странно, Ратко говори за публиката на Локо Пд. Някой да си спомня подобни приказки след мача с Черно море, когато агитката на Славия поздрави доста радушно Кирил Джоров?
За едно е прав. Че не трябва да се обръща внимание на съдиите. Свирил - свирил. Край. Няма разправии. Така трябва да бъде. И това ми прави впечатление от около една година. Нашите футболисти не спорят със съдиите. Достойно за уважение поведение! За разлика от "звездите" на "грандовете", на които това им отнема 1/3 от игровото време.

За мача с Литекс. Не съм съгласен, че не са нищо особено. Те са добър отбор. Нашите ще трябва да дадат всичко от себе си за да победят. И да имат малко спортно щастие. При всички положения ще стане интересен мач. Не вярвам ловчанлии да се окопаят като Черно море. Ще има положения, голове, интрига. И дано накрая ликуваме. Въпреки че ми се струва малко вероятно Литекс да загубят два поредни мача за шампионата. Но защо пък не?

Пон Авг 21, 2006 6:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не забравайте, че във всички мачове досега имахме късмет, дори с варненци и гредата ни спаси. Ако бием, ще бъде чудо, но защо не...? :D

Вто Авг 22, 2006 3:52 am
Профил
Администратор

Мнение 
Задължителната победа над "Литекс" я виждам само в...мечтите и сънищата. Това просто няма как да се случи, точно сега. След загубата им в Ловеч те на никаква цена няма да си позволят втора поредна загуба. Ако трябва и със съдиите ще си поиграят, но в София ще стигнат най-малко до равенство. Не искам да си мисля за варианта, при който губим у дома...но той е реален.

Вто Авг 22, 2006 10:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ако Литекс паднат от Омония веднага продават Новакович на Кьолн.А в момента цялото им нападение е ориентирано към него и без него са половин отбор.Така че да стискаме палци на Омония.

Вто Авг 22, 2006 11:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
123 написа:
Ако Литекс паднат от Омония веднага продават Новакович на Кьолн.А в момента цялото им нападение е ориентирано към него и без него са половин отбор.Така че да стискаме палци на Омония.

Ти пък! За 1 мач дали ще са с Новакович или не и какво като загубим с гол на Новакович?! Не е ли по-важно България да трупа коефициент и българските отбори да вървят напред?! Честно казано аз не виждам какво сте се ентусиазирали за този сезон като и по изявления на ръководство, и по възможности сме от 5-то надолу място.Така че аз предпочитам ако ще Литекс да ни бият , но и да продължът в УЕФА. Аз преди всичко съм българин преди каквото и да било друг!

Вто Авг 22, 2006 3:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Как можаха да пратят за тоя мач най-големия смешник от съдиите в България - Каубоя?! :evil:

Вто Авг 22, 2006 3:43 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Kauboq e naistina prestupnik sto se otnasq do ma4ovete my na st.Slavia !!
samo pripomnqm ma4a s rogatite goveda 2-5 i mislq 4e pove4e ne e neobxodimo ..

Вто Авг 22, 2006 6:11 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:

Ти пък! За 1 мач дали ще са с Новакович или не и какво като загубим с гол на Новакович?! Не е ли по-важно България да трупа коефициент и българските отбори да вървят напред?! Честно казано аз не виждам какво сте се ентусиазирали за този сезон като и по изявления на ръководство, и по възможности сме от 5-то надолу място.Така че аз предпочитам ако ще Литекс да ни бият , но и да продължът в УЕФА. Аз преди всичко съм българин преди каквото и да било друг!

Браво!!! :!: :idea:

Вто Авг 22, 2006 6:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ники Петров ще играе ли срещу Литекс :?: :?: :?:

Вто Авг 22, 2006 8:28 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
*** za Kauboq ! Dva za Venci !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Авг 22, 2006 8:59 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща