Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Странно, Ратко говори за публиката на Локо Пд. Някой да си спомня подобни приказки след мача с Черно море, когато агитката на Славия поздрави доста радушно Кирил Джоров?
За едно е прав. Че не трябва да се обръща внимание на съдиите. Свирил - свирил. Край. Няма разправии. Така трябва да бъде. И това ми прави впечатление от около една година. Нашите футболисти не спорят със съдиите. Достойно за уважение поведение! За разлика от "звездите" на "грандовете", на които това им отнема 1/3 от игровото време.
За мача с Литекс. Не съм съгласен, че не са нищо особено. Те са добър отбор. Нашите ще трябва да дадат всичко от себе си за да победят. И да имат малко спортно щастие. При всички положения ще стане интересен мач. Не вярвам ловчанлии да се окопаят като Черно море. Ще има положения, голове, интрига. И дано накрая ликуваме. Въпреки че ми се струва малко вероятно Литекс да загубят два поредни мача за шампионата. Но защо пък не?
|
Пон Авг 21, 2006 6:09 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Не забравайте, че във всички мачове досега имахме късмет, дори с варненци и гредата ни спаси. Ако бием, ще бъде чудо, но защо не...? 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Вто Авг 22, 2006 3:52 am |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Задължителната победа над "Литекс" я виждам само в...мечтите и сънищата. Това просто няма как да се случи, точно сега. След загубата им в Ловеч те на никаква цена няма да си позволят втора поредна загуба. Ако трябва и със съдиите ще си поиграят, но в София ще стигнат най-малко до равенство. Не искам да си мисля за варианта, при който губим у дома...но той е реален.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Вто Авг 22, 2006 10:55 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ако Литекс паднат от Омония веднага продават Новакович на Кьолн.А в момента цялото им нападение е ориентирано към него и без него са половин отбор.Така че да стискаме палци на Омония.
|
Вто Авг 22, 2006 11:52 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
123 написа: Ако Литекс паднат от Омония веднага продават Новакович на Кьолн.А в момента цялото им нападение е ориентирано към него и без него са половин отбор.Така че да стискаме палци на Омония.
Ти пък! За 1 мач дали ще са с Новакович или не и какво като загубим с гол на Новакович?! Не е ли по-важно България да трупа коефициент и българските отбори да вървят напред?! Честно казано аз не виждам какво сте се ентусиазирали за този сезон като и по изявления на ръководство, и по възможности сме от 5-то надолу място.Така че аз предпочитам ако ще Литекс да ни бият , но и да продължът в УЕФА. Аз преди всичко съм българин преди каквото и да било друг!
Вто Авг 22, 2006 3:21 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Как можаха да пратят за тоя мач най-големия смешник от съдиите в България - Каубоя?! 
|
Вто Авг 22, 2006 3:43 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
Kauboq e naistina prestupnik sto se otnasq do ma4ovete my na st.Slavia !!
samo pripomnqm ma4a s rogatite goveda 2-5 i mislq 4e pove4e ne e neobxodimo ..
|
Вто Авг 22, 2006 6:11 pm |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
C/\ABuCTA написа: Ти пък! За 1 мач дали ще са с Новакович или не и какво като загубим с гол на Новакович?! Не е ли по-важно България да трупа коефициент и българските отбори да вървят напред?! Честно казано аз не виждам какво сте се ентусиазирали за този сезон като и по изявления на ръководство, и по възможности сме от 5-то надолу място.Така че аз предпочитам ако ще Литекс да ни бият , но и да продължът в УЕФА. Аз преди всичко съм българин преди каквото и да било друг!
Браво!!! 
|
Вто Авг 22, 2006 6:37 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Авг 22, 2006 8:28 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
*** za Kauboq ! Dva za Venci !!!
Вто Авг 22, 2006 8:59 pm |
|
 |