Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 11:16 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Треньорски барометър за октомври 

Справя ли се щаба?
Да 36%  36%  [ 8 ]
Не 64%  64%  [ 14 ]
Общо гласове : 22

Треньорски барометър за октомври 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Треньорски барометър за октомври
Да бе, и на Колев като му купиха 4 играча, които искаше, много добре се справя и с резултатите и със съблекалнята.

Пет Окт 31, 2014 9:50 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

"Купили" е доста силно казано, като тези новите са си свободни агенти. А че не се представя добре е видно, но аз не виждам какво ще постигнем, ако махнем и него. Читав треньор със Свинята няма да работи, всички го знаем и ще последва някаква животинска гавра тип Жадното или Зафето. Да се направи сериозна чистка през зимата сред некадърниците и да заложат на млади наши момчета, не виждам за какво да правим някакви селекции за мачове с "Марек" и Хасково. :roll: Да наложи Китан, Семерджиев и другите младоци - ако и сега поне не пробват с младоци, не виждам кога иначе.

Пет Окт 31, 2014 10:17 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Младоци му е майката, да се разбере веднъж за винаги има ли школа или няма?

Съб Ное 01, 2014 9:23 am
Профил
Администратор
Аватар

Абе, не виждате ли, че с тоя и гол не можем да вкараме на отбор, който е по-напред от нас в класирането. А отборите, които са по-напред в класирането са доста.

Съб Ное 01, 2014 3:48 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ТРЕНЪОРА.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Ное 01, 2014 7:56 pm
Профил
Пристрастен

seth написа:
Абе, не виждате ли, че с тоя и гол не можем да вкараме на отбор, който е по-напред от нас в класирането. А отборите, които са по-напред в класирането са доста.

Абе, seth, той треньора ли трябва да го вкара тоя гол. Какво е виновен за това, че нападателите не могат да вкарат сами срещу вратаря и то неведнъж, а пък някои не могат и на празна врата. Ето днес Везалов сигурно и на гол линията да беше пак щеше да я ритне така нескопосано, че да не я вкара. Не ме разбирай погрешно, не защитавам никого. Колев също направи някои грешки, не ми е мечтата за треньор на Славия, но дотук не ме е подразнил нито с изказванията си, нито с поведението си по време и след мач. За разлика от голяма част от предшествениците му. Човека работи, полага усилия, видно е, че с потенциала, който разполага му е по лесно да изготви тактика срещу отбори, които трябва да ни нападат, а изпитваме трудности когато ние трябва да сме атакуващия отбор. И е факт - много трудно вкарваме голове, но тук в голяма степен вината е на футболистите - къде шанс, къде въпрос на възможности и класа. В крайна сметка политиката на клуба е такава, че който и да е дошъл начело на Славия накрая резултата е един и същ и главния виновник всички го знаем.

Съб Ное 01, 2014 9:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не бива от "Осанна" до "Разпни го" за Колев. И аз съм доволен от хиксовете навън срещу Лудогорец и чорбата и съм доста недоволен от загубите срещу Локо (Пд) и Черно море. Просто трябва да му се даде време и да си направи подготовка и селекция, за да го съдим по-реално.

Съб Ное 01, 2014 9:56 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3