Треньорски барометър за октомври
Треньорски барометър за октомври
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Треньорски барометър за октомври
Да бе, и на Колев като му купиха 4 играча, които искаше, много добре се справя и с резултатите и със съблекалнята.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Окт 31, 2014 9:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
"Купили" е доста силно казано, като тези новите са си свободни агенти. А че не се представя добре е видно, но аз не виждам какво ще постигнем, ако махнем и него. Читав треньор със Свинята няма да работи, всички го знаем и ще последва някаква животинска гавра тип Жадното или Зафето. Да се направи сериозна чистка през зимата сред некадърниците и да заложат на млади наши момчета, не виждам за какво да правим някакви селекции за мачове с "Марек" и Хасково.  Да наложи Китан, Семерджиев и другите младоци - ако и сега поне не пробват с младоци, не виждам кога иначе.
|
Пет Окт 31, 2014 10:17 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Младоци му е майката, да се разбере веднъж за винаги има ли школа или няма?
|
Съб Ное 01, 2014 9:23 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Абе, не виждате ли, че с тоя и гол не можем да вкараме на отбор, който е по-напред от нас в класирането. А отборите, които са по-напред в класирането са доста.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Ное 01, 2014 3:48 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ТРЕНЪОРА.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Ное 01, 2014 7:56 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
seth написа: Абе, не виждате ли, че с тоя и гол не можем да вкараме на отбор, който е по-напред от нас в класирането. А отборите, които са по-напред в класирането са доста. Абе, seth, той треньора ли трябва да го вкара тоя гол. Какво е виновен за това, че нападателите не могат да вкарат сами срещу вратаря и то неведнъж, а пък някои не могат и на празна врата. Ето днес Везалов сигурно и на гол линията да беше пак щеше да я ритне така нескопосано, че да не я вкара. Не ме разбирай погрешно, не защитавам никого. Колев също направи някои грешки, не ми е мечтата за треньор на Славия, но дотук не ме е подразнил нито с изказванията си, нито с поведението си по време и след мач. За разлика от голяма част от предшествениците му. Човека работи, полага усилия, видно е, че с потенциала, който разполага му е по лесно да изготви тактика срещу отбори, които трябва да ни нападат, а изпитваме трудности когато ние трябва да сме атакуващия отбор. И е факт - много трудно вкарваме голове, но тук в голяма степен вината е на футболистите - къде шанс, къде въпрос на възможности и класа. В крайна сметка политиката на клуба е такава, че който и да е дошъл начело на Славия накрая резултата е един и същ и главния виновник всички го знаем.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Съб Ное 01, 2014 9:34 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не бива от "Осанна" до "Разпни го" за Колев. И аз съм доволен от хиксовете навън срещу Лудогорец и чорбата и съм доста недоволен от загубите срещу Локо (Пд) и Черно море. Просто трябва да му се даде време и да си направи подготовка и селекция, за да го съдим по-реално.
|
Съб Ное 01, 2014 9:56 pm |
|
 |
|