Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 8:38 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 94  Следваща
 Селекцията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията
Рангелов: Нямам оферти, затова оставам в Люцерн

„Не мисля за връщане в България, искам да играя отново в Германия“, каза той

Нападателят на националния отбор Димитър Рангелов призна, че ще си тръгне от Люцерн в момента, в който получи добра оферта. Той обаче е категоричен, че на този етап не би играл в България. Истинското желание на Рангелов е отново да заиграе в Германия.

„Имах не малко, а доста проблеми в новия си отбор Люцерн. Мисля обаче, че съм ги преодолял. Аз съм такъв характер, който успява да забрави всичко лошо и да мисли позитивно. Надявам се 2013 г. да бъде много по-добра за мен в личен план. Истината е такава, че аз решавам какво да стане и дали да остана в Люцерн. Имам договор с отбора и мога да решавам дали да си тръгна, или да остана. На този етап няма нищо конкретно, ако дойде някоя по-добра оферта от Люцерн, тогава ще мисля дали да напусна. Аз съм професионалист, върша си работата доколкото мога и не ме вълнува какво е настроението в отбора по отношение на мен. Наистина футболът е колективен спорт, аз имам нужда от останалите си колеги, но се вижда, че и с мен, и без мен отборът не е на нивото, на което трябва да бъде. Да се надяваме, че догодина ще подобрим играта си“, каза той пред „7 дни спорт“.

На този етап въобще не обмислям връщане в България. Все пак все още съм на 29 години и имам може би 4-5 години футбол на сериозно ниво. Дано да съм жив и здрав, да се опазя от контузии и да мога да играя. Едва след това можем да мислим дали ще се върна да поиграя и тук. Може би Германия е мястото, където винаги съм се чувствал добре. В частност това е Енерги Котбус, отборът, в който изкарах най-хубавите си години. Създадох добро име, там се чувствам като у дома си и може би затова съм имал успехи с Енерги. Вече в бъдеще ще видим къде ще продължи кариерата ми, дали ще се върна в Германия, или не“, каза Рангелов.

„Честно казано, очаквах Славия да са по-добра класа. Малко ми беше мъчно това, което видях. Желая успех на отбора и се надявам да намерят себе си. Славия има много хубав празник догодина и заслужава да го посрещне на едно от челните места. Дано момчетата да зарадват публиката, която всъщност е многобройна, но не ходи на стадиона, защото няма кой знае какво да се види на този етап. Надявам се в следващите месеци отборът да бъде по-стабилен и да направи поредица от победи, за да върне феновете на стадиона“, обяви той.

Пет Ное 16, 2012 12:02 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Голям е, но това не ни помага в момента...

Пет Ное 16, 2012 7:42 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Sega s osnovanie može da ni vikat veče beli pederasi

Пет Ное 16, 2012 9:47 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Явно дебелия си събира колекцията от снимката.

Сега сериозно: А група е тотален бардак и вече дори не се вкарват свежи курви, ами си се въртят едни и същи.

Урсула, педалчето, юда.... просто не е истина

Съб Ное 17, 2012 12:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Босът на Славия Венцеслав Стефанов опроверга появилите се информации, че тимът ще се подсили с избягалия от Миньор Пк нападател Крум Бибишков.

"Не е вярно, няма да го взимаме. Някой си го е измислил. Работим вече по селекцията, но е още рано да говорим с имена", каза президентът на белите. За многото кадрови проблеми преди двубоя с Етър, за който Кушев едва запълни групата, той бе лаконичен: "Дано Господ е с нас". Относно претенциите на болярите към назначението на Таско Тасков за съдия на мача и опасенията им, че ще подпира столичани, Стефанов отговори:

"Той ни свири с Локо Пловдив и оттогава тръгнахме надолу", завърши босът на Славия.

Съб Ное 17, 2012 3:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

В Славия никога не са играли такива палавници.. толкова безпардонно слаб състав не сме имали... то не бяха самураи, пенсии, вечни надежди, куци коне... каквото можеше безплатно и куцо сме събрали!
Тази селекция, върху която се работело трябва да е изцяло нов състав от 22-ма + нови 3-4-ма треньори... каква ще е тази селекция не знам.. ама щом е рано да се говори с имена, значи ясно колко се работи.. чакаме арбитража на входа на БФС, люпим семки и питаме всеки излезнал дали има някоя записана минута в А група и дали е разтрогнал.. уверяваме се, че няма неустойки и такива допълнителни разходи и му предлагаме да поиграе 6 месеца в Славия, като му обещаем, че при първа възможност ще бъде засилен в Азербайджан, Узбекистан или втора лига на Турция.

Съб Ное 17, 2012 11:03 pm
Профил
Модератор
Аватар

Зимата ще махаме цели 15 човека? :shock:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Ное 18, 2012 12:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Е, нали Мартинчо градеше отбор за 100-годишнината, "който да ни радва" :lol: :twisted:

Нед Ное 18, 2012 10:10 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Градим за 101 годишнина

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Ное 18, 2012 12:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

venci_1913 написа:
Градим за 101 годишнина

по-скоро сме 101 далматинци

Нед Ное 18, 2012 7:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 94  Следваща