Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекцията
Рангелов: Нямам оферти, затова оставам в Люцерн
„Не мисля за връщане в България, искам да играя отново в Германия“, каза той
Нападателят на националния отбор Димитър Рангелов призна, че ще си тръгне от Люцерн в момента, в който получи добра оферта. Той обаче е категоричен, че на този етап не би играл в България. Истинското желание на Рангелов е отново да заиграе в Германия.
„Имах не малко, а доста проблеми в новия си отбор Люцерн. Мисля обаче, че съм ги преодолял. Аз съм такъв характер, който успява да забрави всичко лошо и да мисли позитивно. Надявам се 2013 г. да бъде много по-добра за мен в личен план. Истината е такава, че аз решавам какво да стане и дали да остана в Люцерн. Имам договор с отбора и мога да решавам дали да си тръгна, или да остана. На този етап няма нищо конкретно, ако дойде някоя по-добра оферта от Люцерн, тогава ще мисля дали да напусна. Аз съм професионалист, върша си работата доколкото мога и не ме вълнува какво е настроението в отбора по отношение на мен. Наистина футболът е колективен спорт, аз имам нужда от останалите си колеги, но се вижда, че и с мен, и без мен отборът не е на нивото, на което трябва да бъде. Да се надяваме, че догодина ще подобрим играта си“, каза той пред „7 дни спорт“.
„На този етап въобще не обмислям връщане в България. Все пак все още съм на 29 години и имам може би 4-5 години футбол на сериозно ниво. Дано да съм жив и здрав, да се опазя от контузии и да мога да играя. Едва след това можем да мислим дали ще се върна да поиграя и тук. Може би Германия е мястото, където винаги съм се чувствал добре. В частност това е Енерги Котбус, отборът, в който изкарах най-хубавите си години. Създадох добро име, там се чувствам като у дома си и може би затова съм имал успехи с Енерги. Вече в бъдеще ще видим къде ще продължи кариерата ми, дали ще се върна в Германия, или не“, каза Рангелов.
„Честно казано, очаквах Славия да са по-добра класа. Малко ми беше мъчно това, което видях. Желая успех на отбора и се надявам да намерят себе си. Славия има много хубав празник догодина и заслужава да го посрещне на едно от челните места. Дано момчетата да зарадват публиката, която всъщност е многобройна, но не ходи на стадиона, защото няма кой знае какво да се види на този етап. Надявам се в следващите месеци отборът да бъде по-стабилен и да направи поредица от победи, за да върне феновете на стадиона“, обяви той.
|
Пет Ное 16, 2012 12:02 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Голям е, но това не ни помага в момента...
Пет Ное 16, 2012 7:42 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Sega s osnovanie može da ni vikat veče beli pederasi
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Ное 16, 2012 9:47 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Явно дебелия си събира колекцията от снимката.
Сега сериозно: А група е тотален бардак и вече дори не се вкарват свежи курви, ами си се въртят едни и същи.
Урсула, педалчето, юда.... просто не е истина
_________________ 100
|
Съб Ное 17, 2012 12:36 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Босът на Славия Венцеслав Стефанов опроверга появилите се информации, че тимът ще се подсили с избягалия от Миньор Пк нападател Крум Бибишков.
"Не е вярно, няма да го взимаме. Някой си го е измислил. Работим вече по селекцията, но е още рано да говорим с имена", каза президентът на белите. За многото кадрови проблеми преди двубоя с Етър, за който Кушев едва запълни групата, той бе лаконичен: "Дано Господ е с нас". Относно претенциите на болярите към назначението на Таско Тасков за съдия на мача и опасенията им, че ще подпира столичани, Стефанов отговори:
"Той ни свири с Локо Пловдив и оттогава тръгнахме надолу", завърши босът на Славия.
|
Съб Ное 17, 2012 3:49 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
В Славия никога не са играли такива палавници.. толкова безпардонно слаб състав не сме имали... то не бяха самураи, пенсии, вечни надежди, куци коне... каквото можеше безплатно и куцо сме събрали! Тази селекция, върху която се работело трябва да е изцяло нов състав от 22-ма + нови 3-4-ма треньори... каква ще е тази селекция не знам.. ама щом е рано да се говори с имена, значи ясно колко се работи.. чакаме арбитража на входа на БФС, люпим семки и питаме всеки излезнал дали има някоя записана минута в А група и дали е разтрогнал.. уверяваме се, че няма неустойки и такива допълнителни разходи и му предлагаме да поиграе 6 месеца в Славия, като му обещаем, че при първа възможност ще бъде засилен в Азербайджан, Узбекистан или втора лига на Турция.
|
Съб Ное 17, 2012 11:03 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Зимата ще махаме цели 15 човека? 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ