Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 6:10 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дано тоя Славчо Георгиевски да се окаже свестен! Той днеска игра ли между другото?

Пет Фев 02, 2007 4:23 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Да, игра във втория мач, с резервите и юношите и вкара гол за 1:1 с "Вихър".

Пет Фев 02, 2007 4:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:

Браво на мамчето, може и да излезе нещо от него!!! :)

Пет Фев 02, 2007 4:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
сега без саша ще го закършим съвсем, тоя сребрелюбец дебелак докато не ни съсипе няма да се спре!

Изображение
www.zone1913.com

Пет Фев 02, 2007 5:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mito00 написа:
FeverNew написа:

Беше най-добрия втория мач и се понрави с доста техника(без да прекалява) и даде 2-3 добри извеждащи паса зад защитата! Иначе мача беше на слабо ниво ,а и Вихър можеха да си трагнат с победата!Слабо представяне за мое голямо съжеление на Марто Стефанов!

Парвия мач(титулярите) беше много интересен-бърз,динамичен... Видя се ,че Пирин са добър отбор и не случайно са в челото на 'Б' група!
Бих отличил Данчо Петков --> отзад е скала :!:

BOYS SOFIA ULTRAS

Пет Фев 02, 2007 5:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TOTO_SLAVISTA написа:
mito00 написа:
FeverNew написа:

Беше най-добрия втория мач и се понрави с доста техника(без да прекалява) и даде 2-3 добри извеждащи паса зад защитата! Иначе мача беше на слабо ниво ,а и Вихър можеха да си трагнат с победата!Слабо представяне за мое голямо съжеление на Марто Стефанов!

Парвия мач(титулярите) беше много интересен-бърз,динамичен... Видя се ,че Пирин са добър отбор и не случайно са в челото на 'Б' група!
Бих отличил Данчо Петков --> отзад е скала :!:

Напълно нормално, Данчо на колкото и години да стане, все ще е на познатото си добро ниво!!! :)

Пет Фев 02, 2007 6:00 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
София. Сръбският халф на Славия Саша Симонович е заминал на проби в Китай, съобщи за Агенция "Фокус" пресаташето на клуба Борислав Константинов. "Симонович ще остане няколко дни там, за да може да видят неговите качества. Възможно е да се стигне и до трансфер", заяви Константинов, който не назова името на отбора. Саша Симонович, който е бивш футболист на "Левски", пропусна днешната контрола с Пирин Благоевград.

Пет Фев 02, 2007 8:56 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
сега без саша ще го закършим съвсем, тоя сребрелюбец дебелак докато не ни съсипе няма да се спре!

Венци мое да е всякакъв ама си мисля, че не заслужава да отнася всичко....вижда се, че повечето играчи са скапани наемници и ако им се дадът 5 лв повече бягат. Кви цели може да има Симонович в Китай....да взема повече пари. Нормално е да иска да отиде там, още повече, че той дойде заради Патко в Славия, а патко го няма... наемника си е наемник и като каже, че не иска да играе повече в Славия няма смисъл да се опитваме да го задържим.
Явно Саша не е имал каквито и да е амбиции, а е дошъл в Славия само ей така...да не е във Вихрен...
Ако имаше амбиции и желание да е в славия щеше да се съгласи и на заплатата, която му се дава...а за продукцията, която преставят си мисля, че по 600лв на месец им стигат...да ама те взимат по 10 000. Е щом като му е малко прав му път!!!

Пет Фев 02, 2007 9:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
jordas написа:

Венци мое да е всякакъв ама си мисля, че не заслужава да отнася всичко....вижда се, че повечето играчи са скапани наемници и ако им се дадът 5 лв повече бягат. Кви цели може да има Симонович в Китай....да взема повече пари. Нормално е да иска да отиде там, още повече, че той дойде заради Патко в Славия, а патко го няма... наемника си е наемник и като каже, че не иска да играе повече в Славия няма смисъл да се опитваме да го задържим.
Явно Саша не е имал каквито и да е амбиции, а е дошъл в Славия само ей така...да не е във Вихрен...
Ако имаше амбиции и желание да е в славия щеше да се съгласи и на заплатата, която му се дава...а за продукцията, която преставят си мисля, че по 600лв на месец им стигат...да ама те взимат по 10 000. Е щом като му е малко прав му път!!![/q

евала, такива разсъждения направо ме отчайват тотално, добре бе приятелю мислител понеже саша няма амбиции и не милее за клуба прав му път и дебелака да се нагуши за пореден път, а това че саша ни връзва играта цял полусезон, това не е важно, това са подробности. Нали иска повече пари да се маха, ааа и нямал амбиции и за това венци го маха, хехехех абсурдииииии, на венци амбициите какви са според тебе, той ако може ще трансферира и домакина в китай. Писна ми от това да играеме мач за мач и вечно налагане на млади футболисти от школата, нормално е като си добър и да искаш съответното заплащане, във всяка една професия е така. Това че В.С е стиснат и не му се дават пари е друг момент, само че той е стиснат за клуба не и за себе си!, другите отбори, дори от берое декларират някакви амбиции, а ние какво декларираме.... Все повече почвам да се замислям дали не си го заслужаваме дебелия, абсурдно е как има хора които продължават да го оправдават при положение че в момента сме клуб от ранга на Вихрен..........

Изображение
www.zone1913.com

Пет Фев 02, 2007 10:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Симонович ще липсва на отбора, спор няма. Но със сигурност Венци не го е натирил в Китай против волята му. Ако толкова му се ходи при жълтите, които са известни с навика си да не плащат (тези в Китяй, онези в Япония са друга работа), не можем да го спрем насила. Иначе става като с онзи маймун в чорбата. Ако остане само за да отбива номера и няма никакво желание да играе за нас, ползата каква ще е?

Дебелият определено трябваше да направи опит да го задържи или поне да му привлече заместник, ама естествено той е бил по-радостен и от самия Саша като е чул че има възможност за трансферче. И все пак щях да съжалявам много повече, ако ставаше дума за някой от нашите юноши. За сърбин, колкото и да е добър, не ме е яд чак толкова.

Пет Фев 02, 2007 11:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 41  Следваща