Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 4:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия чака отговор от китайци за Славчо Георгиевски

В Женян Лученг са още Крум Бибишков и Цветомир Чипев
Македонският полузащитник Славчо Георгиевски ще се прибере направо в Скопие и няма да се връща в София преди лагера на "белите" в Анталия. Георгиевски ще се присъедини към лагера на националния отбор на Македония за контролната среща със Сърбия, която ще се играе на 6 февруари.

Президентът на Славия Венцислав Стефанов пък е дал нова оферта на китайците от Женян Лученг, ако те държат да имат в състава си Георгиевски. До довечера китайците трябва да отговорят дали я приемат или трансферът окончателно ще пропадне.

Така е възможно младият македонски полузащитник изобщо да не пътува за Турция, а отново да хване самолета за голямата азиатска страна. По-рано тази седмица Стефанов се ядоса, след като шефовете на Женян Лученг опитаха да свалят цената наполовина.

В същото време Китайската футболна асоциация удължи трансферния период за местните клубове, тъй като 500 професионални футболисти от първите три дивизии в страната са без отбори.

Любопитното е, че Женян Лученг пък е отборът, който има най-малко картотекирани играчи до момента - едва 13. В същия отбор на проби са още двама наши - халфът Цветомир Чипев и нападетелят Крум Бибишков.

Чет Яну 31, 2008 5:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
селецииката до момента е добра,да се обвързват колкото се може по-скоро с нужните футболисти че не остана време за сработване..постоqнно като има по 5 човека на проби в мачовете неможе да се види какво имаме в наличност..нормално е още да не играем мн добре при моментните обстоqтелства важното е до началото на пурвенството да се избистри състава и да се знае какво и как..мен това ме притеснqва че правим мн късно селекциqта и кажи речи 2 седмици преди началото на сезона взимаме 3-4ма които очакваме да са основни игра4и..да не говорим че досега са 7нови а предстои да подпишем с още 3ма(маринди,чипила и новиq сърбин)
вместо сега да направqт новиq комплектован отбор 2-3-4 мача заедно да се видqт кои какъв е и тн. ние още оглеждаме..надявам се това да приключи колкото се може по-бързо за да има спокоиствие в отбора..до колкото разбрах утре ще се решава окончателно надqвам се да е така..

Чет Яну 31, 2008 7:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Enzo Malindi
Изображение

Пет Фев 01, 2008 2:10 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Дааааа Малинди става,както и този Новкович също ми грабна окото и би трябвало да го задържат.

Пет Фев 01, 2008 4:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Който е гледал контролата да даде някакво инфо за новите.

Пет Фев 01, 2008 6:29 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
По мое скромно мнение селекцията е доста силна до сега.Няма да изпадам в прекален оптимизъм,защото по принцип съм си песимист и отново смятам,че няма да се класираме за УЕФА,но трябва да отбележа,че почти всичките,които наблюдавах в последните 2 контроли ми направиха добро впечатление. Трябва да се вземе в предвид,че Дебелия не е дал стотинка за трансфер(това не е ново нещо).Въпреки това,аз мисля,че този път има много качествени и перспективни момчета. Днес Новкович игра много добре - просто си личи,че е играч(пасове,скорост,поглед).Неговото представяне беше наистина добро. Белошевич ми хареса и двата пъти които го гледах.
Бих казал,че той може да ни реши проблемите в лявата зона на защитата. Малинди се надявам да го вземем - добър е. Чипилов е интересен.При положение,че имаме проблеми в аттака аз бих го взел. :lol: Коруджиев също не е никак лош.Става,млад е. Искам да отбележа,че очаквах да сме взели някакъв пълен мизерник от Миньор,а днес момчето яко се бори и се представи на ниво(игра опорен халф,на позицията на Славчо).Много се бори днес -ще го видим по-нататък. Дреновички е изключително млад,но пък му гласуват доверие и мисля,че се справя доста сносно. Не ми хареса за пореден път Коприваров.Много опити - нито един не беше успешен.Слабичък е последните 2 контроли.Казаха,че и първата в Правец е бил зле. Синът на оная члагаджийката е пълно лайно(ФАКТ),но пък е 90 набор и я пипа.Яд ме е ,че заради него много талантливи наши юноши ще бъдат тотално прецакани.Ако трябва да съм искрен - не го ща тоя надувко. Галин Иванов днес не беше на нивото от мача с Локо Мездра,но все още смятам,че е супер талантлив и преспективен играч. Може и да съм пропуснал някой,ама те са толкова много новите,че може ли да ги запомниш всичките. :wink:

Като цяло,за мен лично,много качествени играчи дойдоха,почти всичките млади,талантливи и с бъдеще. По мое мнение дори да не се класираме за УЕФА не трябва да се правят трагедии. Имаме качествен треньор,вече смея да твърдя,че имаме и равностойни резерви - хора желаещи да се докажат. :wink:

Не мога да пропусна да откроя колко съм разочарован,че Керчев все още е част от този отбор.Някои веднага ще ме нападнат за това ми мнение,но за мен този човек вече няма място в отбора.Не ми харесва и Самокишев-много тромав,бавен,неориентиран...кво прави в Славия не знам.Съжалявам,че не взехме Пепи Златинов и Маркиньос,но това което дойде е много качествено,според мен, и на бъдещият отбор единственото което ще му трябва е време.

Съжалявам за дългия пост,но просто се развихрих на края...Лека вечер!

Пет Фев 01, 2008 9:55 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Дано си прав!

Съб Фев 02, 2008 1:31 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30