По мое скромно мнение селекцията е доста силна до сега.Няма да изпадам в прекален оптимизъм,защото по принцип съм си песимист и отново смятам,че няма да се класираме за УЕФА,но трябва да отбележа,че почти всичките,които наблюдавах в последните 2 контроли ми направиха добро впечатление. Трябва да се вземе в предвид,че Дебелия не е дал стотинка за трансфер(това не е ново нещо).Въпреки това,аз мисля,че този път има много качествени и перспективни момчета. Днес Новкович игра много добре - просто си личи,че е играч(пасове,скорост,поглед).Неговото представяне беше наистина добро. Белошевич ми хареса и двата пъти които го гледах.
Бих казал,че той може да ни реши проблемите в лявата зона на защитата. Малинди се надявам да го вземем - добър е. Чипилов е интересен.При положение,че имаме проблеми в аттака аз бих го взел.

Коруджиев също не е никак лош.Става,млад е. Искам да отбележа,че очаквах да сме взели някакъв пълен мизерник от Миньор,а днес момчето яко се бори и се представи на ниво(игра опорен халф,на позицията на Славчо).Много се бори днес -ще го видим по-нататък. Дреновички е изключително млад,но пък му гласуват доверие и мисля,че се справя доста сносно. Не ми хареса за пореден път Коприваров.Много опити - нито един не беше успешен.Слабичък е последните 2 контроли.Казаха,че и първата в Правец е бил зле. Синът на оная члагаджийката е пълно лайно(ФАКТ),но пък е 90 набор и я пипа.Яд ме е ,че заради него много талантливи наши юноши ще бъдат тотално прецакани.Ако трябва да съм искрен - не го ща тоя надувко. Галин Иванов днес не беше на нивото от мача с Локо Мездра,но все още смятам,че е супер талантлив и преспективен играч. Може и да съм пропуснал някой,ама те са толкова много новите,че може ли да ги запомниш всичките.
Като цяло,за мен лично,много качествени играчи дойдоха,почти всичките млади,талантливи и с бъдеще. По мое мнение дори да не се класираме за УЕФА не трябва да се правят трагедии. Имаме качествен треньор,вече смея да твърдя,че имаме и равностойни резерви - хора желаещи да се докажат.
Не мога да пропусна да откроя колко съм разочарован,че Керчев все още е част от този отбор.Някои веднага ще ме нападнат за това ми мнение,но за мен този човек вече няма място в отбора.Не ми харесва и Самокишев-много тромав,бавен,неориентиран...кво прави в Славия не знам.Съжалявам,че не взехме Пепи Златинов и Маркиньос,но това което дойде е много качествено,според мен, и на бъдещият отбор единственото което ще му трябва е време.
Съжалявам за дългия пост,но просто се развихрих на края...Лека вечер!