Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 5:16 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Следваща
 "Славия" - ""Марек"" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Какъв ти е проблема - не харесваш Ники Петров?Това си е изцяло твой проблем.

Пон Мар 17, 2008 10:05 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
твоят проблем е, че се изказваш напълно неподготвен и без да гледаш мачове на славия. приказваш наизуст. четеш, пишеш, четеш, пишеш. а не гледаш. и не знаеш. това е болест.

Пон Мар 17, 2008 10:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
beli_bogove написа:
достатъчно пъти преди 100 лета като си бил студентче в софия. сега не си. нямаш и хабер от играта на ник петров. ето ти причината.

Пич...саракт е стабилен, беше на мача в Севлиево....ако може ще идва навсякъде, но работата му е сериозна....Държи Плевен в ръцете си :wink: ...ако знаеш колко календара съм му изпратил и всичко е раздал - такива хора ни трябват на нас, след като фен клуба ни май вече никъв го няма..Е във Варна дойде един човечец и се представи за представител на фен клуба ли там какъв немам идея...еми той беше почти на годините на Дядо ми...как такъв човек ще увлече хора след себе си, ще създаде организация и прочие, те си живеят в техен си свят от преди сто години, нищо против Възхищавам се на възрастните ни фенове и е много готино да съхраниш любовта си към славия за цял живот, но такива хора не стават за лидери, а ние какво правим...... пак се почват некви заяжданици на дребно...ти кой си гледал, кога си го гледал, колко мача имаш.....няма смисъл ебати! А за Ники Петров мога да кажа, че не е толкова слаб колкото беше преди.....в никакъв случай обаче не е навлязъл в някаква свръх форма.....!! И дано не накажат майните с лишаване от домакинство щото Пловдив си е атракция :lol:

Изображение
www.zone1913.com

Пон Мар 17, 2008 10:10 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
да не е найден зеленогорски :) познах, че е селяндур, нали?

Пон Мар 17, 2008 10:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Това , че е от друг град значи , че е селяндур така ли ? Много интересно :shock:

The Rise of the poisoned Youth

Пон Мар 17, 2008 10:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пич ако имаш нещо срещу мене давай на ЛС.

Профил
Пристрастен

Мнение 
на нас ни трябват хора, които идват на домакинските мачове, за да правят калабалък на венци и неговата кохорта и които знаят за какво идва реч и които се изказват компетентно. от другите форума бъка и ми се повдига. специалисти....

Профил
Пристрастен

Мнение 
Death_Squad написа:
Това , че е от друг град значи , че е селяндур така ли ? Много интересно :shock:

и ти ли си така? а ходиш ли на мачовете на славия? а не те ли дразни, че някакви специалистчета са превзели форума и без да са стъпвали на стадиона определят кой играл най-добре, кой какво прави? не ми казвай, че е така, моля те...

Пон Мар 17, 2008 10:27 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
saract написа:
Пич ако имаш нещо срещу мене давай на ЛС.

не си ми интересен за лс. сори, ама си тъпо парче...

Пон Мар 17, 2008 10:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мене не ме питай да ли хода на стадиона :D Мене пък ме дразнят едни други които ходят на стадиона и само псуват по време на мача ама няма да споменавам имена айде те си знаят ...

The Rise of the poisoned Youth

Пон Мар 17, 2008 10:30 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Следваща