Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Какъв ти е проблема - не харесваш Ники Петров?Това си е изцяло твой проблем.
|
Пон Мар 17, 2008 10:05 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
твоят проблем е, че се изказваш напълно неподготвен и без да гледаш мачове на славия. приказваш наизуст. четеш, пишеш, четеш, пишеш. а не гледаш. и не знаеш. това е болест.
|
Пон Мар 17, 2008 10:09 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
beli_bogove написа: достатъчно пъти преди 100 лета като си бил студентче в софия. сега не си. нямаш и хабер от играта на ник петров. ето ти причината.
Пич...саракт е стабилен, беше на мача в Севлиево....ако може ще идва навсякъде, но работата му е сериозна....Държи Плевен в ръцете си  ...ако знаеш колко календара съм му изпратил и всичко е раздал - такива хора ни трябват на нас, след като фен клуба ни май вече никъв го няма..Е във Варна дойде един човечец и се представи за представител на фен клуба ли там какъв немам идея...еми той беше почти на годините на Дядо ми...как такъв човек ще увлече хора след себе си, ще създаде организация и прочие, те си живеят в техен си свят от преди сто години, нищо против Възхищавам се на възрастните ни фенове и е много готино да съхраниш любовта си към славия за цял живот, но такива хора не стават за лидери, а ние какво правим...... пак се почват некви заяжданици на дребно...ти кой си гледал, кога си го гледал, колко мача имаш.....няма смисъл ебати! А за Ники Петров мога да кажа, че не е толкова слаб колкото беше преди.....в никакъв случай обаче не е навлязъл в някаква свръх форма.....!! И дано не накажат майните с лишаване от домакинство щото Пловдив си е атракция 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Мар 17, 2008 10:10 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
да не е найден зеленогорски  познах, че е селяндур, нали?
|
Пон Мар 17, 2008 10:18 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Това , че е от друг град значи , че е селяндур така ли ? Много интересно 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Мар 17, 2008 10:20 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Пич ако имаш нещо срещу мене давай на ЛС.
|
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
на нас ни трябват хора, които идват на домакинските мачове, за да правят калабалък на венци и неговата кохорта и които знаят за какво идва реч и които се изказват компетентно. от другите форума бъка и ми се повдига. специалисти....
|
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
Death_Squad написа: Това , че е от друг град значи , че е селяндур така ли ? Много интересно 
и ти ли си така? а ходиш ли на мачовете на славия? а не те ли дразни, че някакви специалистчета са превзели форума и без да са стъпвали на стадиона определят кой играл най-добре, кой какво прави? не ми казвай, че е така, моля те...
|
Пон Мар 17, 2008 10:27 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
saract написа: Пич ако имаш нещо срещу мене давай на ЛС.
не си ми интересен за лс. сори, ама си тъпо парче...
|
Пон Мар 17, 2008 10:28 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Мене не ме питай да ли хода на стадиона  Мене пък ме дразнят едни други които ходят на стадиона и само псуват по време на мача ама няма да споменавам имена айде те си знаят ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Мар 17, 2008 10:30 pm |
|
 |
|