``Fanatic`1913`` написа:
Хваленият от някой от вас Нико Петров отново се е показъл ,че е просто тъпо леке ,което няма място в Славия ! Още първото полувреме Радое го е сменил щото си играел все едно си 'рита в махалата'!!
Въобще не съм съгласен. Ти гледа ли мача? Може ли да даваш оценки на нещо, което не си гледал? Радое го смени по необяснима за мен причина, но определено не беше, заради слаба игра(все едно си "рита в махалата").
Според мен, вчера над всички беше младия вратар Николай Младенов, чието развитие следа отблизо вече поне 5 години и смея да твърдя, че има наистина добро бъдеще пред себе си. Нямаше никаква вина за гола за Сливен, който беше брилянтно изпъление на техен играч след груба грешка на нашата защита, която в последната част от мача бе съставена от Самокишев и юноши страша възраст(родени 1990г.). Между другото Самокишев нямаше никакви проблеми срещу резервите и юношите на Сливен, но не мисля, че има качества и е готов за титуляр, въпреки кризата в центъра на защитата.
Напред Златковски не знам вече за кой път разочарова тотално след като изпусна няколко пъти сам срещу вратаря. Диоп също не игра добре. Орлинов беше изолиран от играта в дълъг период от време, а в редките моменти, в които получаваше топката за пореден път демонстрираше едновременно таланта и глупостта си.
Едно от хубавите неща, на които станахме свидетели беше появата в игра на Галин Иванов, който влезе в последните 10ина минути. Личи си, че не е напълно възстановен, но пък е радостно, че постепенно започва да играе.
Като цяло, нашите въобще не играха на върха на възмосностите си. Голяма част от така наречените "звезди" бяха излязли да се поразтъпчат малко, но далеч не мислеха за мача. Юношите показват и добри неща, но по-голямата част от отигравинията им са белязани от брак, който е разбираем, предвид напрежението и желанието им да се доказват.