Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 11:05 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 31  Следваща
 Дублиращ отбор! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хваленият от някой от вас Нико Петров отново се е показъл ,че е просто тъпо леке ,което няма място в Славия ! Още първото полувреме Радое го е сменил щото си играел все едно си 'рита в махалата'!!

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Сеп 02, 2008 10:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За времето което игра Нико се представи добре заедно с Орлин направиха първия гол :wink:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Вто Сеп 02, 2008 10:46 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Че то целия отбор си игра като в махалата.Само Новкович и юношите с номера 3 и 5 се напъваха повече :?

Вто Сеп 02, 2008 1:01 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
Хваленият от някой от вас Нико Петров отново се е показъл ,че е просто тъпо леке ,което няма място в Славия ! Още първото полувреме Радое го е сменил щото си играел все едно си 'рита в махалата'!!

Въобще не съм съгласен. Ти гледа ли мача? Може ли да даваш оценки на нещо, което не си гледал? Радое го смени по необяснима за мен причина, но определено не беше, заради слаба игра(все едно си "рита в махалата"). :wink:

Според мен, вчера над всички беше младия вратар Николай Младенов, чието развитие следа отблизо вече поне 5 години и смея да твърдя, че има наистина добро бъдеще пред себе си. Нямаше никаква вина за гола за Сливен, който беше брилянтно изпъление на техен играч след груба грешка на нашата защита, която в последната част от мача бе съставена от Самокишев и юноши страша възраст(родени 1990г.). Между другото Самокишев нямаше никакви проблеми срещу резервите и юношите на Сливен, но не мисля, че има качества и е готов за титуляр, въпреки кризата в центъра на защитата.
Напред Златковски не знам вече за кой път разочарова тотално след като изпусна няколко пъти сам срещу вратаря. Диоп също не игра добре. Орлинов беше изолиран от играта в дълъг период от време, а в редките моменти, в които получаваше топката за пореден път демонстрираше едновременно таланта и глупостта си.
Едно от хубавите неща, на които станахме свидетели беше появата в игра на Галин Иванов, който влезе в последните 10ина минути. Личи си, че не е напълно възстановен, но пък е радостно, че постепенно започва да играе.

Като цяло, нашите въобще не играха на върха на възмосностите си. Голяма част от така наречените "звезди" бяха излязли да се поразтъпчат малко, но далеч не мислеха за мача. Юношите показват и добри неща, но по-голямата част от отигравинията им са белязани от брак, който е разбираем, предвид напрежението и желанието им да се доказват.

Вто Сеп 02, 2008 1:17 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Орлин първото полувреме беше най-добър, а Зоран бездарня се гласи за голмайстор на дублиращата група :lol:

Изображение

Вто Сеп 02, 2008 1:20 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение Nii za Slavia Jiveem!
Orlin be6e nai-dobur v otbora i mislq 4e trqbva da igrae titulqr na mestoto na Kopi.

Сря Сеп 03, 2008 1:40 am
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
dobre de koi bie nie li , 3-1 ama za koi

Чет Сеп 04, 2008 5:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ние бихме споко :D

Изображение

Чет Сеп 04, 2008 6:06 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
sa sam spokoen :lol: koi vkara golovete

Чет Сеп 04, 2008 6:11 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
abe mom4eta kvo stava s deniran ortega jiv li e ni6to ne se govori za nego da ne se e pak kontuzil igrae li pone za vtoriq otbor

Чет Сеп 04, 2008 6:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 31  Следваща