Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Е Сашо Младенов се връща точно на време срещу китай (тибет) да ги накаже 

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Окт 15, 2009 10:57 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
service_crew написа: Според мен не е проблема в медицинският екип, а в самите футболисти ! Повечето са възрастни или претърпели некви жестоки контузии в по-ранен етап от кариерата си. Докато не почнат да се правят трансфери и да се дават пари за качественни играчи, винаги ще има такива ! Ето примерно все едно Данчо Петков отива в друг отбор да играе и там ще стане същото, въпроса е че няма кой да го вземе като го знаят какъв е !!!
Съгласен напълно!
|
Чет Окт 15, 2009 11:07 am |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
service_crew написа: Според мен не е проблема в медицинският екип, а в самите футболисти ! Повечето са възрастни или претърпели некви жестоки контузии в по-ранен етап от кариерата си. Докато не почнат да се правят трансфери и да се дават пари за качественни играчи, винаги ще има такива ! Ето примерно все едно Данчо Петков отива в друг отбор да играе и там ще стане същото, въпроса е че няма кой да го вземе като го знаят какъв е !!!
И аз съм съгласен донякъде с теб,но Данчо и Бобъра ако са старички вече,то защо непрекъснато има контузени по млади играчи визирайки Ренет,Ортега да не говорим докато беше при нас сигурно е имало хора,коиот и не са го познавали тъй като 1 мач играе 10 не.Вратарите също имаха доста контузии.Има някаква неправилна и непрофесионална подготовка.А иначе за това,че няма класа в самите играчи е така,ама България не е апетитна хапка за нито един средностатистически футболист в Европа,освен за някакви соц.слаби италианчета и тичащи по плажовете на Копа кабана черни перли!
|
Чет Окт 15, 2009 6:20 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
ORTEGATAA написа: service_crew написа: Според мен не е проблема в медицинският екип, а в самите футболисти ! Повечето са възрастни или претърпели некви жестоки контузии в по-ранен етап от кариерата си. Докато не почнат да се правят трансфери и да се дават пари за качественни играчи, винаги ще има такива ! Ето примерно все едно Данчо Петков отива в друг отбор да играе и там ще стане същото, въпроса е че няма кой да го вземе като го знаят какъв е !!! И аз съм съгласен донякъде с теб,но Данчо и Бобъра ако са старички вече,то защо непрекъснато има контузени по млади играчи визирайки Ренет,Ортега да не говорим докато беше при нас сигурно е имало хора,коиот и не са го познавали тъй като 1 мач играе 10 не.Вратарите също имаха доста контузии.Има някаква неправилна и непрофесионална подготовка.А иначе за това,че няма класа в самите играчи е така,ама България не е апетитна хапка за нито един средностатистически футболист в Европа,освен за някакви соц.слаби италианчета и тичащи по плажовете на Копа кабана черни перли!
Значи този Ренет, някой дали му е следял обстойно кариерата преди да акустира на Овча Купел ? Може би да е претърпял контузия в по-ранен етап, Ортега колко такива контузии претърпя. Не знам за мен основен проблем си остава превличането на такива анонимници от банановите републики или от някои Европейски страни !!! Трябват футболисти с имена и кариери, за да постигне нещо този отбор, а не братовчеди или приятели на известни личности !!!
Чет Окт 15, 2009 8:22 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
в момента нашия отбор е като за вип брадър
тоя гадже на оная ония еди къф си на еди кои си  трагедия
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Окт 15, 2009 11:12 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
супер сме си
зимайизимаи
айде мачкаи

Чет Окт 15, 2009 11:23 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
toq ma4 e qsen 1:2 za bqlata lavina !!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Съб Окт 17, 2009 1:22 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Нямам търпение да почне.
Само белите!
|
Съб Окт 17, 2009 5:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Стартов състав:
26. Мболи 5. Кавдански 6. Дюлгеров 9. Колев - к 15. Богданов 20. Димитров 21. Дяков 22. Р.Петров 24. Гонсалес 27. Попара 28. Дубала
|
Съб Окт 17, 2009 5:41 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Мачкат ни тия мангали
|
Съб Окт 17, 2009 6:35 pm |
|
 |