Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 6:13 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Литекс" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е Сашо Младенов се връща точно на време срещу китай (тибет) да ги накаже :D

The Rise of the poisoned Youth

Чет Окт 15, 2009 10:57 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
service_crew написа:
Според мен не е проблема в медицинският екип, а в самите футболисти ! Повечето са възрастни или претърпели некви жестоки контузии в по-ранен етап от кариерата си. Докато не почнат да се правят трансфери и да се дават пари за качественни играчи, винаги ще има такива ! Ето примерно все едно Данчо Петков отива в друг отбор да играе и там ще стане същото, въпроса е че няма кой да го вземе като го знаят какъв е !!!

Съгласен напълно!

Чет Окт 15, 2009 11:07 am
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
service_crew написа:
Според мен не е проблема в медицинският екип, а в самите футболисти ! Повечето са възрастни или претърпели некви жестоки контузии в по-ранен етап от кариерата си. Докато не почнат да се правят трансфери и да се дават пари за качественни играчи, винаги ще има такива ! Ето примерно все едно Данчо Петков отива в друг отбор да играе и там ще стане същото, въпроса е че няма кой да го вземе като го знаят какъв е !!!

И аз съм съгласен донякъде с теб,но Данчо и Бобъра ако са старички вече,то защо непрекъснато има контузени по млади играчи визирайки Ренет,Ортега да не говорим докато беше при нас сигурно е имало хора,коиот и не са го познавали тъй като 1 мач играе 10 не.Вратарите също имаха доста контузии.Има някаква неправилна и непрофесионална подготовка.А иначе за това,че няма класа в самите играчи е така,ама България не е апетитна хапка за нито един средностатистически футболист в Европа,освен за някакви соц.слаби италианчета и тичащи по плажовете на Копа кабана черни перли!

Чет Окт 15, 2009 6:20 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
service_crew написа:

И аз съм съгласен донякъде с теб,но Данчо и Бобъра ако са старички вече,то защо непрекъснато има контузени по млади играчи визирайки Ренет,Ортега да не говорим докато беше при нас сигурно е имало хора,коиот и не са го познавали тъй като 1 мач играе 10 не.Вратарите също имаха доста контузии.Има някаква неправилна и непрофесионална подготовка.А иначе за това,че няма класа в самите играчи е така,ама България не е апетитна хапка за нито един средностатистически футболист в Европа,освен за някакви соц.слаби италианчета и тичащи по плажовете на Копа кабана черни перли!

Значи този Ренет, някой дали му е следял обстойно кариерата преди да акустира на Овча Купел ? Може би да е претърпял контузия в по-ранен етап, Ортега колко такива контузии претърпя. Не знам за мен основен проблем си остава превличането на такива анонимници от банановите републики или от някои Европейски страни !!! Трябват футболисти с имена и кариери, за да постигне нещо този отбор, а не братовчеди или приятели на известни личности !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Окт 15, 2009 8:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
в момента нашия отбор е като за вип брадър
тоя гадже на оная ония еди къф си на еди кои си 8) трагедия

Чет Окт 15, 2009 11:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
супер сме си

зимайизимаи
айде мачкаи
:twisted:

Чет Окт 15, 2009 11:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
toq ma4 e qsen 1:2 za bqlata lavina !!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Съб Окт 17, 2009 1:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нямам търпение да почне.
Само белите!

Съб Окт 17, 2009 5:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стартов състав:

26. Мболи 5. Кавдански 6. Дюлгеров 9. Колев - к 15. Богданов 20. Димитров 21. Дяков 22. Р.Петров 24. Гонсалес 27. Попара 28. Дубала

Съб Окт 17, 2009 5:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мачкат ни тия мангали

Съб Окт 17, 2009 6:35 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща