Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3883 Местоположение: Sofia
|
 Re: стадион "Славия"
Изтрий това грозно заглавие "Славия откраднал" защото е гадно. И ако ще се повдига въпроса към собствеността на Славия, защо не се повдигне и въпроса "Кой открадна част от Южния парк и кой разреши да се построи цял нов квартал там" ???
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Фев 09, 2012 7:48 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
"Футболният клуб няма нищо общо със спортното дружество Славия'
Славия собственик на парк и автогара Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри пред Topsport.bg, че поддръжката на парка край стадиона в кв. „Овча купел" му струва по 250 000 лева годишно.
Потърсихме г-н Стефанов, след като по-рано днес кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че паркът и автогарата са били прехвърлени безвъзмездно от „Софийски имоти" на Спортното дружество Славия.
„Футболният клуб няма абсолютно нищо общо със Спортното дружество Славия. Именно ние обаче стопанисваме стадиона, игрищата около него и прилежащите му части, в това число и паркът", започна Венци Стефанов.
„Знаете ли, че издръжката на парка ни струва по 250 000 лева годишно? Аз мисля, че подобна дейност е по-добре да се адмирира. Нито аз, нито някой друг ще си го вземе този парк или ще си направи къща в средата му."
„Плащана е и такса смет, не знам какво твърди г-жа Фандъкова. Не е лошо първо да се проверят фактите и след това да се говори", продължи босът на Славия.
„Вие защо се интересувате от този парк? Поддръжката му е скъпа. Ако сте толкова загрижени за него, специално вас от Топспорт ви каня да се настаните в него и да го поддържате", пошегува се за завършек Стефанов.
|
Пет Фев 10, 2012 12:45 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Какво поддържа в парка свинята, че е мога да се сетя? Някое мушкато сигурно или подравнява калта по алеите! Важно е кинтата от автогарата да прибира!
_________________ 100
|
Пет Фев 10, 2012 4:38 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Стадион „Славия“ ще бъде променен и ще стане типичен стадион за футбол, новината потвърди президентът на „белите“ от Овча Купел Венцислав Стефанов в „Пред банята“.
Босът на Славия призна, че е имало проект за осветление на стадиона, който обаче няма да е актуален при новия изглед на съоръжението.
„Имахме проект за осветление на стадион „Славия“. Сега обаче предстои промяна на начина по-който ще изглежда стадион Славия. Както Гриша Ганчев направи, искаме типичен стадион за футбол. Така че ни трябва нов проект за осветление. Сега главният архитект на София ме свързва с човек, който да ни помогне с проекта. А да сложим осветление сега, което ще махнем след време, няма смисъл“, каза босът на „белите“ Венци Стефанов.
|
Съб Фев 25, 2012 12:16 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Дано се започне лятото, макар че ме съмнява.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Фев 25, 2012 12:27 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
От осветление направо на реконструкция. Утре WC ще построи изцяло нов стадион...
|
Съб Фев 25, 2012 12:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Най добре модераторите да пуснат анкета.Кой вярва че ВС /и хората зад него/ ще извадят десетина милиона евро за такава мащбна реконструкция.Аз гласувам с "не вярвам".
|
Съб Фев 25, 2012 1:10 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
saract написа: Най добре модераторите да пуснат анкета.Кой вярва че ВС /и хората зад него/ ще извадят десетина милиона евро за такава мащбна реконструкция.Аз гласувам с "не вярвам". То кой вярва?
Съб Фев 25, 2012 7:14 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
От днешната пресконференция на Венци стана ясно:
-чака се решението на държавата дали ще се прави нов нац.стадион или реконструкция на софийските и евентуално новата визия на ст.Славия. -тази година ще се изградят две изкуствени игрища за школата на мястото на тенис кортовете.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Мар 01, 2012 2:53 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Kak ne im pisna edni i sâsťi nesťa da si govorät s godini, ebati hameleonite
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk