Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 10:58 pm

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: стадион "Славия"
Изтрий това грозно заглавие "Славия откраднал" защото е гадно.
И ако ще се повдига въпроса към собствеността на Славия, защо не се повдигне и въпроса "Кой открадна част от Южния парк и кой разреши да се построи цял нов квартал там" ???

Чет Фев 09, 2012 7:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

"Футболният клуб няма нищо общо със спортното дружество Славия'

Славия собственик на парк и автогара
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри пред Topsport.bg, че поддръжката на парка край стадиона в кв. „Овча купел" му струва по 250 000 лева годишно.

Потърсихме г-н Стефанов, след като по-рано днес кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че паркът и автогарата са били прехвърлени безвъзмездно от „Софийски имоти" на Спортното дружество Славия.

„Футболният клуб няма абсолютно нищо общо със Спортното дружество Славия. Именно ние обаче стопанисваме стадиона, игрищата около него и прилежащите му части, в това число и паркът", започна Венци Стефанов.

„Знаете ли, че издръжката на парка ни струва по 250 000 лева годишно? Аз мисля, че подобна дейност е по-добре да се адмирира. Нито аз, нито някой друг ще си го вземе този парк или ще си направи къща в средата му."

„Плащана е и такса смет, не знам какво твърди г-жа Фандъкова. Не е лошо първо да се проверят фактите и след това да се говори", продължи босът на Славия.

„Вие защо се интересувате от този парк? Поддръжката му е скъпа. Ако сте толкова загрижени за него, специално вас от Топспорт ви каня да се настаните в него и да го поддържате", пошегува се за завършек Стефанов.

Пет Фев 10, 2012 12:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Какво поддържа в парка свинята, че е мога да се сетя? Някое мушкато сигурно или подравнява калта по алеите! Важно е кинтата от автогарата да прибира!

Пет Фев 10, 2012 4:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Стадион „Славия“ ще бъде променен и ще стане типичен стадион за футбол, новината потвърди президентът на „белите“ от Овча Купел Венцислав Стефанов в „Пред банята“.

Босът на Славия призна, че е имало проект за осветление на стадиона, който обаче няма да е актуален при новия изглед на съоръжението.

„Имахме проект за осветление на стадион „Славия“. Сега обаче предстои промяна на начина по-който ще изглежда стадион Славия. Както Гриша Ганчев направи, искаме типичен стадион за футбол. Така че ни трябва нов проект за осветление. Сега главният архитект на София ме свързва с човек, който да ни помогне с проекта. А да сложим осветление сега, което ще махнем след време, няма смисъл“, каза босът на „белите“ Венци Стефанов.

Съб Фев 25, 2012 12:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дано се започне лятото, макар че ме съмнява.

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Фев 25, 2012 12:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

От осветление направо на реконструкция. Утре WC ще построи изцяло нов стадион...

Съб Фев 25, 2012 12:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Най добре модераторите да пуснат анкета.Кой вярва че ВС /и хората зад него/ ще извадят десетина милиона евро за такава мащбна реконструкция.Аз гласувам с "не вярвам".

Съб Фев 25, 2012 1:10 pm
Профил
Модератор
Аватар

saract написа:
Най добре модераторите да пуснат анкета.Кой вярва че ВС /и хората зад него/ ще извадят десетина милиона евро за такава мащбна реконструкция.Аз гласувам с "не вярвам".

То кой вярва?

Съб Фев 25, 2012 7:14 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

От днешната пресконференция на Венци стана ясно:

-чака се решението на държавата дали ще се прави нов нац.стадион или реконструкция на софийските и евентуално новата визия на ст.Славия.
-тази година ще се изградят две изкуствени игрища за школата на мястото на тенис кортовете.

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Мар 01, 2012 2:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Kak ne im pisna edni i sâsťi nesťa da si govorät s godini, ebati hameleonite

Пон Мар 19, 2012 12:18 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 109  Следваща