Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: БФС наказва Славия за бой в контрола Футболният съюз ще наложи наказания на играчи на Славия и "Марек" за боя в контролата между двата отбора, научи "Меридиан Мач". Срещата бе прекратена в 65-ата минута при 2:2 заради масов бой. Реферът Цветан Георгиев е описал екшъна в доклад и по подобие на някои западноевропейски първенства БФС ще санкционира защитника Йордан Петков, който провокира боя, и други играчи с глоби.
Напълно правилно.
|
Нед Фев 25, 2007 11:30 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
123 написа: mito00 написа: БФС наказва Славия за бой в контрола Футболният съюз ще наложи наказания на играчи на Славия и "Марек" за боя в контролата между двата отбора, научи "Меридиан Мач". Срещата бе прекратена в 65-ата минута при 2:2 заради масов бой. Реферът Цветан Георгиев е описал екшъна в доклад и по подобие на някои западноевропейски първенства БФС ще санкционира защитника Йордан Петков, който провокира боя, и други играчи с глоби. Напълно правилно.
И напълно нормално! 
Нед Фев 25, 2007 12:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
Има прецеденти в европейската практика, при които са наказвани провинилите се футболисти да не играят в официални мачове. Това според мен не бива да става в нашия случай. Дори глобите от БФС са малко пресилени. Някои отборчета се ползват с протекции и не им се случва нищо за далеч по - големи нарушения, при това в официални мачове.
Според мен БФС не трябва да санкционира нито клуба, нито отделни играчи в конкретния случай. Другото би било проява на двоен аршин.
Иначе Венци трябва да вземе кардинални мерки и да затегне дисциплината с яки глоби и наказания, защото нещата ще излязат вън от контрол в най-скоро време. Много зачестиха случаите на скандали по нашите мачове - приятелски и дори официални (примерно срещу Литекс). Второто вече е опасно и ако досега се отърваваме само със загуба на ключови футболисти за важни мачове (поради картони), то ще дойде времето да ни наказват и с лишаване от домакинство и точки.
|
Нед Фев 25, 2007 1:02 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Стоян Коцев: Всичко почна от Стойков
Треньорът на Славия Стоян Коцев влезе в спор с пресаташето на Славия Борислав Константинов. Кано бе ядосан от обвиненията, че неговите играчи са провокирали скандала.
- Нашите били виновни! Боят тръгна от Ангел Стойков. Видя ли каква глава удари на Петев - обърна се Коцев към Константинов.
Треньорът, извел Славия до дубъл през 1996 г., не спести укори и към своите играчи.
- Сигурно е имало реплики от наши футболисти. Щом се стигна до подобен инцидент, значи е имало нещо. Петев може и да е обиждал. Замалко да се сбият още през първото полувреме при едно безобидно положение - добави Кано.
Явно и на някой от 7дни спорт му се иска Кано да се върне 
Нед Фев 25, 2007 3:48 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Хахахаха тва некой идиот ли го е писал
баси лудницата ... 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Фев 25, 2007 8:13 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Саша Симонович отново стегна куфарите за Китай
Последна редакция: 26.02.2007, 00:10
Публикуване: 25.02.2007, 23:36
© Антон Узунов
Оставането на Симонович (вдясно) на "Овча Купел" още не е сигурно
От Пламен Славов, Топспорт.бг
Размер на шрифта: a a a
До дни азиатците ще излязат с нова оферта
Халфът на Славия Саша Симонович отново стегна куфарите за Китай и е много вероятно да отпътува за азиатската страна, въпреки че обеща да остане при "белите" и през пролетта.
От Сиан Чанба, където сърбинът изкара успешно проби, са се свързали с играча, като са му споделили, че до средата на седмицата ще излязат с нова оферта към него.
Очаква се китайците да завишат финансовите параметри по личния договор на Саша и той да приеме.
В щаба на "белите" се надяват провинилите се по време на скандалната контрола с "Марек" да се разминат със санкции, които евентуално може да им наложи Дисциплинарната комисия към БФС. Проверката бе прекратена в 65-ата минута заради сбиване между играчите.
Този да реши последно дали остава или си тръгва.
|
Пон Фев 26, 2007 9:16 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Е аре стига де, тва е гавра вече!!! 
Пон Фев 26, 2007 10:30 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Много , много лошо ... ти айи ди петък го задържим няма къде да ходи,ама ако премине в последните дни става много зле...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Фев 26, 2007 10:42 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Kvo stava?
I tova mi bili profi futboleri,Slavia im e kato njakakva po4ivna stancija,nemoje takiva ne6tastni naemnici da obli4at svjatata bjala fanelka
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Фев 26, 2007 11:23 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
gesha написа: Хахахаха тва некой идиот ли го е писал баси лудницата ... 
Е кво и е на статийката?
_________________ 100
|
Пон Фев 26, 2007 11:39 am |
|
 |
|