Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 3:52 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Следваща
 "Славия" - "Локомотив" (Пловдив) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А попринцип мача от колко часа е ? 15:30 в събота ?

Сря Мар 14, 2007 3:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
да мачът е от 15.30 събота, и трябва да се събереме доволно публика, щото тия пловдивски цигани се точат нещо равен да ни правят, трябва да ги смачкаме, винаги сме ги били, искам резултат тоя път. 4 лева екскурзия и ще се изсипе сичката гмеч от столипиново..ще ни осмърдят стадиона пловдивските мангали!!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Мар 14, 2007 5:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не сме ли малко крайни в определенията си към агитката на Локомотив (пд). Вярно, че напоследък се държат по-просташки отпреди, но все пак подкрепят навсякъде отбора си, подкрепят го от първата до последната минута, аз уважавам това.

Сря Мар 14, 2007 6:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
gesha написа:
100qn написа:
зависи от гостуването.
колко е далече, колко хора сме ,с какво хадиме и тн.

Е от колко до колко лева са ... смисъл минимума и максимума който сте плащали?

3-20 лева.

Сря Мар 14, 2007 6:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Божо написа:
Не сме ли малко крайни в определенията си към агитката на Локомотив (пд). Вярно, че напоследък се държат по-просташки отпреди, но все пак подкрепят навсякъде отбора си, подкрепят го от първата до последната минута, аз уважавам това.

Абе мангали са си и точка :!:

Сря Мар 14, 2007 7:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Титлярният халф на Славия Илия Илиев (№7), който бе ритнат жестоко от противников играч на мача с Черно море (17-и кръг - 1:0 за белите във Варна) и бе принудително заменен още в 24-а минута, вече е напълно възстановен и участва в тренировките на отбора наравно с останалите.

В Славия контузени и наказани футболисти няма, въпреки 7-те жълти картона, които реферът Станислав Тодоров от Шумен показа на играчи от Славия в срещата предишния кръг.

Жребият в Съдийската комисия на БФС определи Антон Генов да ръководи мача на Славия в 18-ия кръг срещу пловдивското Локо.

Любопитно е, че същият съдия ръководи същия мач, но в Пловдив (0:0) през есента. Антон Генов свири през есента още един мач на Славия - срещу "Марек" в Дупница (2:2).

---

Сря Мар 14, 2007 7:04 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Вашето е тупанска работа. Мангали са били :shock: Най-нормални хора са си като нас. Писна ми да слушам такива глупости. Преди ги слушах само от червени и сини, нека не им подражаваме :!:

Сря Мар 14, 2007 8:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абе хора,много сте смели пред компютъра и много силни на думи,но предполагам ако видите в събота 5-6 човека от тези "мангали" покрай вас ще си траете като овчици.Хората си подкрепят,викат и са винаги с отбора си,което само по себе си е похвално и респектира,пък и трябва да се радваме,че има такива все още лоялни фенове,които подкрепят отбора си в това пошло първенство!

Сря Мар 14, 2007 8:20 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
а какво трябва да се случи като видиш някой противников фен :shock: да се збиеш ли :?: всеки има правото да подкрепя,който си отбор иска,просто ние сме избрали правилния отбор :roll:

Сря Мар 14, 2007 8:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
voki написа:
а какво трябва да се случи като видиш някой противников фен :shock: да се збиеш ли :?:

Мног оточно казано ... трябва ли да се заяждаш, да стават въргали и да те прибират в райнонното или в Пирогов ...
Мен ме кефат такива пичове, защото се събират много и наистина подкрепят отбора си както трябва, въпреки че понякога прекаляват малко, а понякога много, типично като агитката на "Левски".
Според мен не са "мангали", "турци", "евреи", "потни свине" и тн ... супер пичове са си щом се събират по стадионите в днешно време по такива бройки и подкрепят отборите си.
Честно казано бих искал и ние да сме толкова много като тях.
Имам в предвид агитка (към която в събота се присъединявам с пълен глас), а не пълен А сектор със семкари и пенсионери. Смесъл те нека са си там, ма ние да сме 2 пъти повече само агитката :D

Надявам се да сте ме разбрали правилно, да не е станало някое объркване, та да съм убидил някой, не съм го целял, че ... така като гледам малко-много глупости избращолевих :lol:

Сря Мар 14, 2007 9:02 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Следваща