"Славия" - "Локомотив" (Пловдив)
Автор |
Съобщение |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
А попринцип мача от колко часа е ? 15:30 в събота ?
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Мар 14, 2007 3:31 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
да мачът е от 15.30 събота, и трябва да се събереме доволно публика, щото тия пловдивски цигани се точат нещо равен да ни правят, трябва да ги смачкаме, винаги сме ги били, искам резултат тоя път. 4 лева екскурзия и ще се изсипе сичката гмеч от столипиново..ще ни осмърдят стадиона пловдивските мангали!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Мар 14, 2007 5:09 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Не сме ли малко крайни в определенията си към агитката на Локомотив (пд). Вярно, че напоследък се държат по-просташки отпреди, но все пак подкрепят навсякъде отбора си, подкрепят го от първата до последната минута, аз уважавам това.
_________________ 1913
|
Сря Мар 14, 2007 6:05 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
gesha написа: 100qn написа: зависи от гостуването. колко е далече, колко хора сме ,с какво хадиме и тн. Е от колко до колко лева са ... смисъл минимума и максимума който сте плащали?
3-20 лева.
_________________ 1913
|
Сря Мар 14, 2007 6:05 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Божо написа: Не сме ли малко крайни в определенията си към агитката на Локомотив (пд). Вярно, че напоследък се държат по-просташки отпреди, но все пак подкрепят навсякъде отбора си, подкрепят го от първата до последната минута, аз уважавам това.
Абе мангали са си и точка 
|
Сря Мар 14, 2007 7:02 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Титлярният халф на Славия Илия Илиев (№7), който бе ритнат жестоко от противников играч на мача с Черно море (17-и кръг - 1:0 за белите във Варна) и бе принудително заменен още в 24-а минута, вече е напълно възстановен и участва в тренировките на отбора наравно с останалите.
В Славия контузени и наказани футболисти няма, въпреки 7-те жълти картона, които реферът Станислав Тодоров от Шумен показа на играчи от Славия в срещата предишния кръг.
Жребият в Съдийската комисия на БФС определи Антон Генов да ръководи мача на Славия в 18-ия кръг срещу пловдивското Локо.
Любопитно е, че същият съдия ръководи същия мач, но в Пловдив (0:0) през есента. Антон Генов свири през есента още един мач на Славия - срещу "Марек" в Дупница (2:2).
---
|
Сря Мар 14, 2007 7:04 pm |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
Вашето е тупанска работа. Мангали са били  Най-нормални хора са си като нас. Писна ми да слушам такива глупости. Преди ги слушах само от червени и сини, нека не им подражаваме 
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Сря Мар 14, 2007 8:07 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Абе хора,много сте смели пред компютъра и много силни на думи,но предполагам ако видите в събота 5-6 човека от тези "мангали" покрай вас ще си траете като овчици.Хората си подкрепят,викат и са винаги с отбора си,което само по себе си е похвално и респектира,пък и трябва да се радваме,че има такива все още лоялни фенове,които подкрепят отбора си в това пошло първенство!
|
Сря Мар 14, 2007 8:20 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
а какво трябва да се случи като видиш някой противников фен  да се збиеш ли  всеки има правото да подкрепя,който си отбор иска,просто ние сме избрали правилния отбор 
Сря Мар 14, 2007 8:50 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
voki написа: а какво трябва да се случи като видиш някой противников фен  да се збиеш ли
Мног оточно казано ... трябва ли да се заяждаш, да стават въргали и да те прибират в райнонното или в Пирогов ...
Мен ме кефат такива пичове, защото се събират много и наистина подкрепят отбора си както трябва, въпреки че понякога прекаляват малко, а понякога много, типично като агитката на "Левски".
Според мен не са "мангали", "турци", "евреи", "потни свине" и тн ... супер пичове са си щом се събират по стадионите в днешно време по такива бройки и подкрепят отборите си.
Честно казано бих искал и ние да сме толкова много като тях.
Имам в предвид агитка (към която в събота се присъединявам с пълен глас), а не пълен А сектор със семкари и пенсионери. Смесъл те нека са си там, ма ние да сме 2 пъти повече само агитката
Надявам се да сте ме разбрали правилно, да не е станало някое объркване, та да съм убидил някой, не съм го целял, че ... така като гледам малко-много глупости избращолевих 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Мар 14, 2007 9:02 pm |
|
 |
|