Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 "Локомотив" (Сф) - "Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Локомотив" (Сф) - "Славия"
А още по-тъпото е, че и "Марек" ни изпревари, дето ги разкостихме в първия кръг.

Съб Авг 09, 2014 8:31 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

seth написа:
А още по-тъпото е, че и ""Марек"" ни изпревари, дето ги разкостихме в първия кръг.

Да така е, защото няма Черно Тото :!:

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Съб Авг 09, 2014 8:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Бесен и разочаорван съм. Не може така.

Съб Авг 09, 2014 10:37 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

SaKrAnTo 1913 написа:
Бесен и разочаорван съм. Не може така.

Също като мен. И ако нищо не стане с Берое и ще видим ний една шестица през крив макарон. И тази работа за евротурнирите след построяването на стадиона и въпросните 3 млн. ЕВРО и нея не е виждам как ще стане и ще пием май накрая 3 млн. литра студена вода "Горна Баня" където е продават на стадиона. А ми след това като ни емнат Германците не ми е ясно какво ще става.

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Съб Авг 09, 2014 10:48 pm
Профил
Напреднал

Аз искам да поздравя всички фенове,които бяха дошли да подкрепят Славия,пяха песни и не спряха да подкрепят момчетата.За мен днешния мач си беше грозна гледка,съдията си ни буташе от където и да го погледнем и с право Локото си биха,като почнеш да се месиш къде не ти е работа и нещата почват да вървят на зле.Нямаше спортменство от страна на Фернандо,това момче лети някъде из облаците и ако не беше бразилец,който да бъде налаган за да го продадат,щеше отдавна да си е заминал.Като го видя на терена и зле ми става,толкова слаб футболист не съм виждал,не подава топката,никога не си пази човека,индивидуалист от всякъде - само той е на терена,той е най-големия.И въпреки това момчетата имаха желание,бореха се до край,играеха футбол.Радуканов е добър треньор и с повече работа,този отбор ще стигне далеч......

Съб Авг 09, 2014 11:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И аз поздравявам нашите фенове, които бяха навсякъде на стадиона и сигурно бяхме повече от домакините, но ми стана много мъчно, когато виждах тъжните им физиономии след мача... Тъкмо си бяхме върнали голяма част от публиката и ... какво стана?!? Май, нищо ново под слънцето и тази година? Дали пак ще останем излъгани или ще имаме нови поводи да сме щастливи - доверието ни днес беше сериозно разклатено... Не може така!

Съб Авг 09, 2014 11:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

За съжаление загубата не е чак толкова неочаквана. Личи си, че имаме проблеми в защита, във всеки мач получаваме гол. Нямаме и много опции на пейката, като добавим и многото нови играчи и пропуските, логично сме паднали. Притеснителното е, че не можем да бием двата Локомотива навън, които определено ще са в долната шестица този сезон. Радуканов трябва да измисли нещо ново, няма как да пуска една и съща 11-торка всеки мач, крайно време е Ристевски да си застане на мястото в центъра на защитата :wink: Основните ни проблеми са няколко - нямаме играчи на пейката, които да обърнат мач, ако той не върви в наша полза, футболистите още се опознават и сякаш още нямат необходимото самочуствие.

Не бива да правим трагедии иначе. Предстои ни една доста тежка серия сега, в която ще се види имаме ли шанс за предно класиране или не. Със сигурност ни трябват нови попълнения, но май вече няма закога ...

Съб Авг 09, 2014 11:59 pm
Профил ICQ
Напреднал

Хайде стига,не може всеки мач - победа.Има и загуби и когато дойдат,трябва да се борим още по-силно и да подкрепяме момчетата,защото виждаме,че те могат.

Нед Авг 10, 2014 12:04 am
Профил
Напреднал

Викторе,стига с тези нови попълнения почти целия отбор се смени ти искаш нови попълнения,хайде да развием това,което имаме и да мачкаме наред

Нед Авг 10, 2014 12:05 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Неприятна загуба но не е края на света.

Нед Авг 10, 2014 10:23 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща