Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Re: "Локомотив" (Сф) - "Славия"
А още по-тъпото е, че и "Марек" ни изпревари, дето ги разкостихме в първия кръг.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Авг 09, 2014 8:31 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
seth написа: А още по-тъпото е, че и ""Марек"" ни изпревари, дето ги разкостихме в първия кръг. Да така е, защото няма Черно Тото 
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Съб Авг 09, 2014 8:44 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
Бесен и разочаорван съм. Не може така.
Съб Авг 09, 2014 10:37 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
SaKrAnTo 1913 написа: Бесен и разочаорван съм. Не може така. Също като мен. И ако нищо не стане с Берое и ще видим ний една шестица през крив макарон. И тази работа за евротурнирите след построяването на стадиона и въпросните 3 млн. ЕВРО и нея не е виждам как ще стане и ще пием май накрая 3 млн. литра студена вода "Горна Баня" където е продават на стадиона. А ми след това като ни емнат Германците не ми е ясно какво ще става.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Съб Авг 09, 2014 10:48 pm |
|
 |
Bibs
Напреднал
|
Аз искам да поздравя всички фенове,които бяха дошли да подкрепят Славия,пяха песни и не спряха да подкрепят момчетата.За мен днешния мач си беше грозна гледка,съдията си ни буташе от където и да го погледнем и с право Локото си биха,като почнеш да се месиш къде не ти е работа и нещата почват да вървят на зле.Нямаше спортменство от страна на Фернандо,това момче лети някъде из облаците и ако не беше бразилец,който да бъде налаган за да го продадат,щеше отдавна да си е заминал.Като го видя на терена и зле ми става,толкова слаб футболист не съм виждал,не подава топката,никога не си пази човека,индивидуалист от всякъде - само той е на терена,той е най-големия.И въпреки това момчетата имаха желание,бореха се до край,играеха футбол.Радуканов е добър треньор и с повече работа,този отбор ще стигне далеч......
|
Съб Авг 09, 2014 11:07 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
И аз поздравявам нашите фенове, които бяха навсякъде на стадиона и сигурно бяхме повече от домакините, но ми стана много мъчно, когато виждах тъжните им физиономии след мача... Тъкмо си бяхме върнали голяма част от публиката и ... какво стана?!? Май, нищо ново под слънцето и тази година? Дали пак ще останем излъгани или ще имаме нови поводи да сме щастливи - доверието ни днес беше сериозно разклатено... Не може така!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Авг 09, 2014 11:55 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За съжаление загубата не е чак толкова неочаквана. Личи си, че имаме проблеми в защита, във всеки мач получаваме гол. Нямаме и много опции на пейката, като добавим и многото нови играчи и пропуските, логично сме паднали. Притеснителното е, че не можем да бием двата Локомотива навън, които определено ще са в долната шестица този сезон. Радуканов трябва да измисли нещо ново, няма как да пуска една и съща 11-торка всеки мач, крайно време е Ристевски да си застане на мястото в центъра на защитата  Основните ни проблеми са няколко - нямаме играчи на пейката, които да обърнат мач, ако той не върви в наша полза, футболистите още се опознават и сякаш още нямат необходимото самочуствие. Не бива да правим трагедии иначе. Предстои ни една доста тежка серия сега, в която ще се види имаме ли шанс за предно класиране или не. Със сигурност ни трябват нови попълнения, но май вече няма закога ...
|
Съб Авг 09, 2014 11:59 pm |
|
 |
Bibs
Напреднал
|
Хайде стига,не може всеки мач - победа.Има и загуби и когато дойдат,трябва да се борим още по-силно и да подкрепяме момчетата,защото виждаме,че те могат.
|
Нед Авг 10, 2014 12:04 am |
|
 |
Bibs
Напреднал
|
Викторе,стига с тези нови попълнения почти целия отбор се смени ти искаш нови попълнения,хайде да развием това,което имаме и да мачкаме наред
|
Нед Авг 10, 2014 12:05 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Неприятна загуба но не е края на света.
|
Нед Авг 10, 2014 10:23 am |
|