"Славия"-"Берое"-"Славия"
Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
_________________ 100
|
Съб Апр 20, 2013 6:45 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
човекът е баннат до стогодишнината на неговото клубче, даже не може и да чете форума.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Апр 20, 2013 7:17 pm |
|
 |
Шопия_На_Селяните
Току що регистриран
|
Уважаеми Слависти и Велики Граждани от ГРАД София,ГРАЖДÁНСКИ кв. Овча Купел, Спрете със завистта и злобата и Заповядайте на реванша в Стара Загора на най-добрия стадион с най-добрата тревна покривка в България и с най-пълните трибуни.Ако искате си вземете да пиете и от най-добрата бира в България-ZАGОRKА.Заповядайте и нека и вие малко да видите (а и да си помечтаете) що е то Перфектен Градски стадион с перфектно тревно покритие,а не като вашиО селски кър у село Овчата Купел. 10-те фенчета,които ще съберете на стадиона ще изглеждат доста смешно-почти колкото играта на СлаБия. И СЕ ГОТВЕТЕ ЗА ЗДРАВА БИТКА!!! АКО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ БЕРОЕ ЩЕ СТОЯТ И ЩЕ РЪКОПЛЯСКАТ НА СЛАбИЯ-МНОГО ГРЕШИТЕ! Щом у ваше село не ни бихте,не си правете излишни илюзиики и не се фантазирайте много за купата.И направете едно добро за Вуцов-кажете му на човека като идва в Стара Зара да си вземе една голяма торба с мнооооого успокоителни,че не е сигурно дали ще издържи психически на отпадането на бЕлото си отборче!
А,да,сега от злоба ми дайте бан,че нацяло да падна от смях хахаха!
|
Нед Апр 21, 2013 12:31 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Ей тва е да си комплексиран селяк!  Давай цървул, покажи колко си умен. 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Нед Апр 21, 2013 12:40 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
Шопия_На_Селяните написа: Уважаеми Слависти и Велики Граждани от ГРАД София,ГРАЖДÁНСКИ кв. Овча Купел, Спрете със завистта и злобата и Заповядайте на реванша в Стара Загора на най-добрия стадион с най-добрата тревна покривка в България и с най-пълните трибуни.Ако искате си вземете да пиете и от най-добрата бира в България-ZАGОRKА.Заповядайте и нека и вие малко да видите (а и да си помечтаете) що е то Перфектен Градски стадион с перфектно тревно покритие,а не като вашиО селски кър у село Овчата Купел. 10-те фенчета,които ще съберете на стадиона ще изглеждат доста смешно-почти колкото играта на СлаБия. И СЕ ГОТВЕТЕ ЗА ЗДРАВА БИТКА!!! АКО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ БЕРОЕ ЩЕ СТОЯТ И ЩЕ РЪКОПЛЯСКАТ НА СЛАбИЯ-МНОГО ГРЕШИТЕ! Щом у ваше село не ни бихте,не си правете излишни илюзиики и не се фантазирайте много за купата.И направете едно добро за Вуцов-кажете му на човека като идва в Стара Зара да си вземе една голяма торба с мнооооого успокоителни,че не е сигурно дали ще издържи психически на отпадането на бЕлото си отборче!
А,да,сега от злоба ми дайте бан,че нацяло да падна от смях хахаха! Я си върни малко лентата и виж кой започва със злобата и заяждането ! За нас това е мач като мач. Ако сте по-добри биете ни и продължавате, какво толкова ? Не знам що решихте, след като дебелия ви нахрани след мача за А група да си излеете всичката злоба върху нас ? То не бяха "инвазии", то не беше смазване по трибуни, на терена и не знам си къде, не бяха неадекватни тапети. Та чак и в този форум пристигнахте да се дървите. Нали сте много големи, нали ние сме 20те мишки? Дръжте се на положение и толкова. Пък ако ни отстраните, успех на финала. Кви са тея напъни, кво е тва напрежение ? Мога още неща да ти кажа само заради начина по който си изписал СЛАВИЯ, но ще се въздържа, защото съм над тея неща и защото съм убеден, че на четири очи би се държал, както подобава.
_________________ 100
|
Нед Апр 21, 2013 2:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
По-бесни и комплексирани селяндури отдавна не съм виждал, направо слагат в малкия си джоб и животни, и бултраси, и буфери  И как се гордеят със стадиона, построен им от Боко Тиквоча, вие сте направо готови за говеда и чорбари бе  И като цял мач псуват и кълнат като цигани Вили Вуцов и Славия и цяла България им слуша простотията, ще се почувстват значими и ще си излеят злобата и комплексите от мизерното си, бедно, лишено от смисъл съществуване. И да ни биете, и да вземете Купата, винаги ще си останете цървули с тармъци и потури  Не защото сте от Стара Загора, а защото просто такова ви е състоянието, селяндурщината не е географско понятие.
|
Нед Апр 21, 2013 2:33 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: По-бесни и комплексирани селяндури отдавна не съм виждал, направо слагат в малкия си джоб и животни, и бултраси, и буфери  И как се гордеят със стадиона, построен им от Боко Тиквоча, вие сте направо готови за говеда и чорбари бе  И като цял мач псуват и кълнат като цигани Вили Вуцов и Славия и цяла България им слуша простотията, ще се почувстват значими и ще си излеят злобата и комплексите от мизерното си, бедно, лишено от смисъл съществуване. И да ни биете, и да вземете Купата, винаги ще си останете цървули с тармъци и потури  Не защото сте от Стара Загора, а защото просто такова ви е състоянието, селяндурщината не е географско понятие. И ти прекаляваш ! Не се чувствай длъжен да отговаряш на всеки бушмен в "ония" форум! Остави ги да се чувстват велики. Аре малко достойнство, писна ми от евтина злоба.
_________________ 100
|
Нед Апр 21, 2013 5:51 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Вили Вуцов след мача с цска каза ,,и аз съм от "Левски",но се държах достойно,, трябва да се приключи със говеждочорбарската некадърност в Славия 
|
Нед Апр 21, 2013 7:01 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Колко много мъка има този свят! И при вас и при нас
|
Нед Апр 21, 2013 7:50 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Не ме интересува вече тая измислена Купа. Измислена за нас, не за другите. Незаслужена, вероятно и уредена, ако наистина я вземем. С този отбор и треньор ни бият и "Левски", и Цска, и Лудогорец и който още ни хване. След като ни думкат яко тук и отписваме важни мачове, слушаме простотиите на нашия треньор и президент, какво утеха да диря в Купата. Честита 100 годишнина!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Нед Апр 21, 2013 11:17 pm |
|
 |
|