Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:53 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Следваща
 "Славия"-"Берое"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
huben_k написа:
Изображение
Погледнете се!!!!Къде стойте вие бе селяци?защо не сте зад вратата?Да не качвам снимка и на дядките под козирката,че там е спален вагон!!80% са заспали :lol:

Хубава снимка браво ! Такава стегната агитка вие не можете да бъдете никога. :wink: И за изпращане да те питам, виждал ли си някъде другаде освен в Стара Загора ВИШКА по средата на трибуната ? :lol: :lol: :lol: И още нещо, агитката седи близо до терена, при вас що само знамената са там ? Или ви е ниско и не можете да гледкате мача? :cry: :cry:

Съб Апр 20, 2013 6:45 pm
Профил
Администратор
Аватар

човекът е баннат до стогодишнината на неговото клубче, даже не може и да чете форума.

Съб Апр 20, 2013 7:17 pm
Профил WWW
Току що регистриран

Уважаеми Слависти и Велики Граждани от ГРАД София,ГРАЖДÁНСКИ кв. Овча Купел,
Спрете със завистта и злобата и Заповядайте на реванша в Стара Загора на най-добрия стадион с най-добрата тревна покривка в България и с най-пълните трибуни.Ако искате си вземете да пиете и от най-добрата бира в България-ZАGОRKА.Заповядайте и нека и вие малко да видите (а и да си помечтаете) що е то Перфектен Градски стадион с перфектно тревно покритие,а не като вашиО селски кър у село Овчата Купел.
10-те фенчета,които ще съберете на стадиона ще изглеждат доста смешно-почти колкото играта на СлаБия.
И СЕ ГОТВЕТЕ ЗА ЗДРАВА БИТКА!!!
АКО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ БЕРОЕ ЩЕ СТОЯТ И ЩЕ РЪКОПЛЯСКАТ НА СЛАбИЯ-МНОГО ГРЕШИТЕ!
Щом у ваше село не ни бихте,не си правете излишни илюзиики и не се фантазирайте много за купата.И направете едно добро за Вуцов-кажете му на човека като идва в Стара Зара да си вземе една голяма торба с мнооооого успокоителни,че не е сигурно дали ще издържи психически на отпадането на бЕлото си отборче!

А,да,сега от злоба ми дайте бан,че нацяло да падна от смях хахаха!

Нед Апр 21, 2013 12:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ей тва е да си комплексиран селяк! :D Давай цървул, покажи колко си умен. :mrgreen:

Нед Апр 21, 2013 12:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Шопия_На_Селяните написа:
Уважаеми Слависти и Велики Граждани от ГРАД София,ГРАЖДÁНСКИ кв. Овча Купел,
Спрете със завистта и злобата и Заповядайте на реванша в Стара Загора на най-добрия стадион с най-добрата тревна покривка в България и с най-пълните трибуни.Ако искате си вземете да пиете и от най-добрата бира в България-ZАGОRKА.Заповядайте и нека и вие малко да видите (а и да си помечтаете) що е то Перфектен Градски стадион с перфектно тревно покритие,а не като вашиО селски кър у село Овчата Купел.
10-те фенчета,които ще съберете на стадиона ще изглеждат доста смешно-почти колкото играта на СлаБия.
И СЕ ГОТВЕТЕ ЗА ЗДРАВА БИТКА!!!
АКО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ БЕРОЕ ЩЕ СТОЯТ И ЩЕ РЪКОПЛЯСКАТ НА СЛАбИЯ-МНОГО ГРЕШИТЕ!
Щом у ваше село не ни бихте,не си правете излишни илюзиики и не се фантазирайте много за купата.И направете едно добро за Вуцов-кажете му на човека като идва в Стара Зара да си вземе една голяма торба с мнооооого успокоителни,че не е сигурно дали ще издържи психически на отпадането на бЕлото си отборче!

А,да,сега от злоба ми дайте бан,че нацяло да падна от смях хахаха!

Я си върни малко лентата и виж кой започва със злобата и заяждането !
За нас това е мач като мач. Ако сте по-добри биете ни и продължавате, какво толкова ? Не знам що решихте, след като дебелия ви нахрани след мача за А група да си излеете всичката злоба върху нас ? То не бяха "инвазии", то не беше смазване по трибуни, на терена и не знам си къде, не бяха неадекватни тапети. Та чак и в този форум пристигнахте да се дървите. Нали сте много големи, нали ние сме 20те мишки? Дръжте се на положение и толкова. Пък ако ни отстраните, успех на финала. Кви са тея напъни, кво е тва напрежение ?

Мога още неща да ти кажа само заради начина по който си изписал СЛАВИЯ, но ще се въздържа, защото съм над тея неща и защото съм убеден, че на четири очи би се държал, както подобава.

Нед Апр 21, 2013 2:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

По-бесни и комплексирани селяндури отдавна не съм виждал, направо слагат в малкия си джоб и животни, и бултраси, и буфери :shock: :shock: :shock: И как се гордеят със стадиона, построен им от Боко Тиквоча, вие сте направо готови за говеда и чорбари бе :mrgreen: И като цял мач псуват и кълнат като цигани Вили Вуцов и Славия и цяла България им слуша простотията, ще се почувстват значими и ще си излеят злобата и комплексите от мизерното си, бедно, лишено от смисъл съществуване. И да ни биете, и да вземете Купата, винаги ще си останете цървули с тармъци и потури 8) Не защото сте от Стара Загора, а защото просто такова ви е състоянието, селяндурщината не е географско понятие.

Нед Апр 21, 2013 2:33 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
По-бесни и комплексирани селяндури отдавна не съм виждал, направо слагат в малкия си джоб и животни, и бултраси, и буфери :shock: :shock: :shock: И как се гордеят със стадиона, построен им от Боко Тиквоча, вие сте направо готови за говеда и чорбари бе :mrgreen: И като цял мач псуват и кълнат като цигани Вили Вуцов и Славия и цяла България им слуша простотията, ще се почувстват значими и ще си излеят злобата и комплексите от мизерното си, бедно, лишено от смисъл съществуване. И да ни биете, и да вземете Купата, винаги ще си останете цървули с тармъци и потури 8) Не защото сте от Стара Загора, а защото просто такова ви е състоянието, селяндурщината не е географско понятие.

И ти прекаляваш ! Не се чувствай длъжен да отговаряш на всеки бушмен в "ония" форум! Остави ги да се чувстват велики. Аре малко достойнство, писна ми от евтина злоба.

Нед Апр 21, 2013 5:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Вили Вуцов след мача с цска каза ,,и аз съм от "Левски",но се държах достойно,, трябва да се приключи със говеждочорбарската некадърност в Славия :mrgreen:

Нед Апр 21, 2013 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Колко много мъка има този свят!
И при вас и при нас

Нед Апр 21, 2013 7:50 pm
Профил
Луд за връзване

Не ме интересува вече тая измислена Купа. Измислена за нас, не за другите. Незаслужена, вероятно и уредена, ако наистина я вземем. С този отбор и треньор ни бият и "Левски", и Цска, и Лудогорец и който още ни хване. След като ни думкат яко тук и отписваме важни мачове, слушаме простотиите на нашия треньор и президент, какво утеха да диря в Купата. Честита 100 годишнина!

Нед Апр 21, 2013 11:17 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Следваща