"Славия" срещу грандовете
"Славия" срещу грандовете
Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: "Славия" срещу грандовете
Илиян Илиев е нашият тренер 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Окт 05, 2013 10:39 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Има ли още адвокати на Асен Чукарев, по-известен като Чуки Смешника ?  Нека му дадем шанс, след 4-5 кръга играем с Нафтата вкъщи, може и да запишем някоя точица 
|
Съб Окт 05, 2013 3:55 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Баси нещастника. Баси чукундура скапан. Бахти навлека. Кога и да напусне, все ще е късно. Щетите са жестоки. Ходете и викаите "Славия".... в Б група, щом подкрепяте такава гавра !
Съб Окт 05, 2013 4:00 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Венци стига!
|
Съб Окт 05, 2013 4:10 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Пичове, Чуки е поредната пионка. Всички знаем кой е главният виновник... Бял ден с него няма да видим, а само си чешем езиците от години. Не искам стадион, а адекватно управление. Ако трябва и в "Б" окръжна да отидем, ако WC ще се радвам като малко дете...
|
Съб Окт 05, 2013 4:15 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Окт 05, 2013 4:20 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Щом докото измъкна точка от умрелите говеда, а ние сме по трагични и от тях коментарите са излишни.
|
Съб Окт 05, 2013 4:52 pm |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
Следващите 4ри кръга няма да вземем и точка,а буферите бият Пирин ГД и Любимец и ни дърпат с 8 точки...Хааа това ако фантастика аз съм помак!
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Съб Окт 05, 2013 5:28 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Може и да вземем, но ако сме без Чуки. Ако Смешника остане - да, тогава ще загубим със сигурност и с Локо (Пд), и с Берое, и с Черно море, и с Лудогорец  И следващият път някои да внимават какво си пожелават, като искат интелигентни възпитани безличници с обноски на скамейката, които ще се учат на гърба на Славия.  Свинята ако има малко останал акъл в изкукуригалата си тиква, трябва още днес да направи смяната, а утре да дойде новият. Има пауза в шампионата и протоколен мач-реванш за Купата, идеално време за да се запознае новият мъченик на скамейката със ситуацията  Смяна на Чуки с Ники Митов, Джамбаски, Ясен Петров, Ратко и прочие неможачи е безсмислена и няма нищо да промени. На нас ни трябва млад, доказал се човек, който има трофеи, има опит и който може да налага млади играчи. Такива са 3 имена - Милен Радуканов, Илиан Илиев и Ивайло Петев. Последните двама не вярвам да се навият да дойдат в кочината, в която ни е превърнал Венци Свинята, така че остава само Радуканов  Не е кой знае какво, но ще е в пъти по-добре от Чуки, Кукушев и прочие. Иначе според мен пак Вили Вуцов може бързо да ни вдигне, но не вярвам пак да се захваща със Свинята, би било смешно вече ... А и честно казано не го заслужават някои тук, които само обясняваха какъв простак и говедо е, как крещял и т.н. Айде сега се кефете на извънредно възпитания Смешник, който ще ни вкара в "Б" група 
|
Съб Окт 05, 2013 5:47 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Положението е меко казано катастрофално и доста притеснително. Ние нищо не играем. Футболистите не играят, няма мотивация. 2-3 атаки направихме за 180 минути срещу най-слабите "Левски" и Цска в историята.
Този плешев нещастник, с цялата си наглост, щял да разговаря с ръководството за бъдещето си. Стига сте обвинявали Дебелия, в случая ИМА ЗНАЧЕНИЕ кой ни е треньор и това не трябва да е Чуки. Ако Букчо му каже: "стига, тръгвам си, имам чест и достоинство", нито Дебелия, нито Обама може да спре некадърника да си замине. Но той не само че е бездарник, но е и нагъл бездарник, без капка съвест и морал. Пълен дебил. Ей Богу, мислех, че втори като Кушев няма да има, сгреших, прости МИ !
Съб Окт 05, 2013 6:00 pm |
|
 |
|