Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 2:38 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 "Славия" срещу грандовете 

Колко точки ще вземем от ТКЗС?
6 23%  23%  [ 7 ]
4 10%  10%  [ 3 ]
3 3%  3%  [ 1 ]
2 6%  6%  [ 2 ]
1 6%  6%  [ 2 ]
0 52%  52%  [ 16 ]
Общо гласове : 31

"Славия" срещу грандовете 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" срещу грандовете
Илиян Илиев е нашият тренер :!:

Съб Окт 05, 2013 10:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Има ли още адвокати на Асен Чукарев, по-известен като Чуки Смешника ? :D Нека му дадем шанс, след 4-5 кръга играем с Нафтата вкъщи, може и да запишем някоя точица :mrgreen:

Съб Окт 05, 2013 3:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Баси нещастника. Баси чукундура скапан. Бахти навлека. Кога и да напусне, все ще е късно. Щетите са жестоки. Ходете и викаите "Славия".... в Б група, щом подкрепяте такава гавра !

Съб Окт 05, 2013 4:00 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци стига!

Съб Окт 05, 2013 4:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Пичове, Чуки е поредната пионка. Всички знаем кой е главният виновник... Бял ден с него няма да видим, а само си чешем езиците от години. Не искам стадион, а адекватно управление. Ако трябва и в "Б" окръжна да отидем, ако WC ще се радвам като малко дете...

Съб Окт 05, 2013 4:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Чукундура дори няма топки да си подаде сам оставката, ами мънка, щял да говори с ръководството, не знам си какво ... Няма такава смешна женски полов атрибут и шунда, честно :evil: :evil: :evil: Виждало му се в сферата на фантастиката да изпаднем, аз пък ви гарантирам, че не се ли махне скоро, си изпадаме като стой та глеай :wink:

Смените на Чуки Смешника някой друг да ги коментира, аз нямам нерви - Янко Сандански и Костадин Велков :lol: :lol: :lol: И пак без нападател на скамейкатата ... Венци направо да дърпа Радуканов от студиото на ТВ7 и това е, вижда ми се най-приемливият вариант за нас.

Съб Окт 05, 2013 4:20 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Щом докото измъкна точка от умрелите говеда, а ние сме по трагични и от тях коментарите са излишни.

Съб Окт 05, 2013 4:52 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Следващите 4ри кръга няма да вземем и точка,а буферите бият Пирин ГД и Любимец и ни дърпат с 8 точки...Хааа това ако фантастика аз съм помак!

Съб Окт 05, 2013 5:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Може и да вземем, но ако сме без Чуки. Ако Смешника остане - да, тогава ще загубим със сигурност и с Локо (Пд), и с Берое, и с Черно море, и с Лудогорец :wink: И следващият път някои да внимават какво си пожелават, като искат интелигентни възпитани безличници с обноски на скамейката, които ще се учат на гърба на Славия. :wink: Свинята ако има малко останал акъл в изкукуригалата си тиква, трябва още днес да направи смяната, а утре да дойде новият. Има пауза в шампионата и протоколен мач-реванш за Купата, идеално време за да се запознае новият мъченик на скамейката със ситуацията :wink: Смяна на Чуки с Ники Митов, Джамбаски, Ясен Петров, Ратко и прочие неможачи е безсмислена и няма нищо да промени.

На нас ни трябва млад, доказал се човек, който има трофеи, има опит и който може да налага млади играчи. Такива са 3 имена - Милен Радуканов, Илиан Илиев и Ивайло Петев. Последните двама не вярвам да се навият да дойдат в кочината, в която ни е превърнал Венци Свинята, така че остава само Радуканов :roll: Не е кой знае какво, но ще е в пъти по-добре от Чуки, Кукушев и прочие. Иначе според мен пак Вили Вуцов може бързо да ни вдигне, но не вярвам пак да се захваща със Свинята, би било смешно вече ... А и честно казано не го заслужават някои тук, които само обясняваха какъв простак и говедо е, как крещял и т.н. Айде сега се кефете на извънредно възпитания Смешник, който ще ни вкара в "Б" група :wink:

Съб Окт 05, 2013 5:47 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Положението е меко казано катастрофално и доста притеснително.
Ние нищо не играем. Футболистите не играят, няма мотивация. 2-3 атаки направихме за 180 минути срещу най-слабите "Левски" и Цска в историята.

Този плешев нещастник, с цялата си наглост, щял да разговаря с ръководството за бъдещето си. Стига сте обвинявали Дебелия, в случая ИМА ЗНАЧЕНИЕ кой ни е треньор и това не трябва да е Чуки. Ако Букчо му каже: "стига, тръгвам си, имам чест и достоинство", нито Дебелия, нито Обама може да спре некадърника да си замине. Но той не само че е бездарник, но е и нагъл бездарник, без капка съвест и морал. Пълен дебил. Ей Богу, мислех, че втори като Кушев няма да има, сгреших, прости МИ !

Съб Окт 05, 2013 6:00 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща