Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 11:14 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 "Левски" - "Славия" 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Re: """"Левски"""" - "Славия"
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа:
White 1913 Power написа:
Аз като се замисля в днешни времена няма треньор в България или чужденц водил Български отбор,който се е задържал дълго време в един отбор.Причините сигурно са манталитета на президенти,както и на държавниците.Наистина се вижда,че не се е задържал дълго време,но пък хубавата страна на нещата е,че където е отишъл е постигнал успехи,в чужбина де.От друга страна е притеснително,че сефте ще води отбор в нашето първенство и малко странно е за човек,който има 30 години стаж като треньор да е дребна фигура в """Левски""".Аз мисля,че Славков ще играе голяма роля като помощник треньор,дано са добър екип.Имат поглед и опит с юноши.Славков вкара 7 момчета от """Левски""" в националния на младежите.

Със 30 годишен стаж значи, за да е дребна Фигура в ""Левски"" няма начин как да не е Славист.

Не те разбрах какво искаш да кажеш.

Сря Сеп 03, 2014 2:41 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
Искам да кажа, че никой от ръководството на "Левски" няма да сложи на висок пост в клуба Славист! Разбра ли сега какво искам да кажа? И за това Иван Колев е бил дребна фигура в "Левски" както казваш в горния си пост.

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Сря Сеп 03, 2014 3:09 pm
Профил
Пристрастен

Явно пак не четеш.Иван Колев по нищо не личи,че е славист.Да тук се заговори и спомена няколко пъти,че е славист включително и от мен,но всъщност никъде няма черно на бяло от кой отбор е.Нито футболната му кариера е била дълго в Славия,нито треньорската,нито в интервю е споменавал от кой отбор е.Венци каза,че е славист,ти на Венци вярваш ли му за каквото и да било? Аз доколкото чета медийте,на мястото на потомствения левскар Ангел Славков ще застане Данчо Петков,който е приятел на гонзо и дългогодишно игра тук.Не мисля,че ако Батков вижда в лицето на някого много добър треньор,или човек,който може да му донесе успех и пари,той ще го прати на черешата да бере ягоди понеже е от някой друг отбор.Че те взеха наш Меси и даже го гласеха за титуляр,ама бързо си видяха грешката.

Сря Сеп 03, 2014 3:40 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

И как ще стане рокадата с вчера назначения за почощник треньор Ангел Славков? И на негово място да дойде Данчо Петков ти мислиш ли? Това няма да стане. Недей чети медиите какво пишат.

Вярност
Извървян Път

Изображение

Сря Сеп 03, 2014 3:55 pm
Профил
Пристрастен

Майна официално те изключвам от съзнанието си.Имам чувството,че си безмозъчно същество или просто се ебаваш,за да правиш веселба тук.С теб комуникацията е невъзможна.

Сря Сеп 03, 2014 5:14 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Не ми викай майна разбра ли! И второ аз тебе отдавна съм те изключил, защото виждам, че ръсиш неща, които са първо плод на твоето въображение и второ никога няма да станат. Ангел Славков остава за помощник треньор разбра ли? Питам и отговор не искам.

Вярност
Извървян Път

Изображение

Сря Сеп 03, 2014 5:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Пловдив и аз не те разбирам .

Сря Сеп 03, 2014 7:21 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

White Hart Lane написа:
Пловдив и аз не те разбирам .

Добре няма проблем, така да бъде. Макар, че ако се съсредоточиш и четеш бавно и смислено това, което съм написал ще го разбереш. Просто трябва да се мисли.

Вярност
Извървян Път

Изображение

Сря Сеп 03, 2014 7:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Той Олег Базилевич ше ги оправи. :wink: Още преди да е почнал мачът и резервите почваха да загряват.

Чет Сеп 04, 2014 12:18 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7