Автор |
Съобщение |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 Re: """"Левски"""" - "Славия"
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: White 1913 Power написа: Аз като се замисля в днешни времена няма треньор в България или чужденц водил Български отбор,който се е задържал дълго време в един отбор.Причините сигурно са манталитета на президенти,както и на държавниците.Наистина се вижда,че не се е задържал дълго време,но пък хубавата страна на нещата е,че където е отишъл е постигнал успехи,в чужбина де.От друга страна е притеснително,че сефте ще води отбор в нашето първенство и малко странно е за човек,който има 30 години стаж като треньор да е дребна фигура в """Левски""".Аз мисля,че Славков ще играе голяма роля като помощник треньор,дано са добър екип.Имат поглед и опит с юноши.Славков вкара 7 момчета от """Левски""" в националния на младежите. Със 30 годишен стаж значи, за да е дребна Фигура в ""Левски"" няма начин как да не е Славист. Не те разбрах какво искаш да кажеш.
|
Сря Сеп 03, 2014 2:41 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
 Re: """Левски""" - "Славия"
Искам да кажа, че никой от ръководството на "Левски" няма да сложи на висок пост в клуба Славист! Разбра ли сега какво искам да кажа? И за това Иван Колев е бил дребна фигура в "Левски" както казваш в горния си пост.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Сря Сеп 03, 2014 3:09 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Явно пак не четеш.Иван Колев по нищо не личи,че е славист.Да тук се заговори и спомена няколко пъти,че е славист включително и от мен,но всъщност никъде няма черно на бяло от кой отбор е.Нито футболната му кариера е била дълго в Славия,нито треньорската,нито в интервю е споменавал от кой отбор е.Венци каза,че е славист,ти на Венци вярваш ли му за каквото и да било? Аз доколкото чета медийте,на мястото на потомствения левскар Ангел Славков ще застане Данчо Петков,който е приятел на гонзо и дългогодишно игра тук.Не мисля,че ако Батков вижда в лицето на някого много добър треньор,или човек,който може да му донесе успех и пари,той ще го прати на черешата да бере ягоди понеже е от някой друг отбор.Че те взеха наш Меси и даже го гласеха за титуляр,ама бързо си видяха грешката.
|
Сря Сеп 03, 2014 3:40 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
И как ще стане рокадата с вчера назначения за почощник треньор Ангел Славков? И на негово място да дойде Данчо Петков ти мислиш ли? Това няма да стане. Недей чети медиите какво пишат.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Сря Сеп 03, 2014 3:55 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Майна официално те изключвам от съзнанието си.Имам чувството,че си безмозъчно същество или просто се ебаваш,за да правиш веселба тук.С теб комуникацията е невъзможна.
|
Сря Сеп 03, 2014 5:14 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
Не ми викай майна разбра ли! И второ аз тебе отдавна съм те изключил, защото виждам, че ръсиш неща, които са първо плод на твоето въображение и второ никога няма да станат. Ангел Славков остава за помощник треньор разбра ли? Питам и отговор не искам.
|
Сря Сеп 03, 2014 5:23 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ""Левски"" - "Славия"
Пловдив и аз не те разбирам .
|
Сря Сеп 03, 2014 7:21 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
White Hart Lane написа: Пловдив и аз не те разбирам . Добре няма проблем, така да бъде. Макар, че ако се съсредоточиш и четеш бавно и смислено това, което съм написал ще го разбереш. Просто трябва да се мисли.
|
Сря Сеп 03, 2014 7:28 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
 Re: ""Левски"" - "Славия"
Той Олег Базилевич ше ги оправи.  Още преди да е почнал мачът и резервите почваха да загряват.
_________________ N 1
|
Чет Сеп 04, 2014 12:18 am |
|
 |
|