Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ХА ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН МАЛКА ГРЕШКА ЛИ БЕШЕ ???? Вчера добре се видя по телевизията генков леко избута Караславов с ръка нашия се препъна и падна , после генков сам се спъна и за това се дава червен картон ?

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Май 07, 2007 12:20 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Тия дето бяхме на стадиона ни се стори че мачът беше на кило кръв и метър кожа, обаче слад мача ми се обадиха приятели и почнаха да ме бъзикат че мачът бил уреден и накрая едва ли не сме се опитвали сами да си вкараме гол - не знам какво да мисля. Иначе съдията че беше неадекватен - факт. Тая година за съжеление е поредната 12 безвремие за нашия клуб, догодина доколкото разбрах не ни чака нищо ново...дано поне тия от ръководството за 100 годишнината която не е толкова далеч да вземат да помислят нещо подобно на говеждия план 2007, че само с изкуствени терени и прибързани трансфери не става!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Май 07, 2007 1:00 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

|
Пон Май 07, 2007 1:06 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
kuklata moje da se vidi tuk
http://sportal.bg/
_________________ punk, cici i narkotici
|
Пон Май 07, 2007 3:00 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
East side,
спирането на наша голова атака защото дебелия сърбин реши,че му се лежи, или пък червения картон ли беше малка грешка ?
Единственото, за което може да имате претенции, е мелето ,което стана след неспортсменската проява на онова кюфте Антунович.
Дали сте били по-добрите може много да спорим. Мача вървеше към заслужен Х с блестяща игра на двамата вратари,но Ристосков не се спря докато не добута мача до равен. И ми кажи още нещо - след цялото лежане второто полувреме 1-2 минути адекватно продължение ли беше ? Що не свири 4-5 ... да не земем случайно да вкараме и после още 30 минути да ви чакаме да вкарате за да свири края ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Май 07, 2007 5:18 pm |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
jjfoxi написа: East side, спирането на наша голова атака защото дебелия сърбин реши,че му се лежи, или пък червения картон ли беше малка грешка ? Единственото, за което може да имате претенции, е мелето ,което стана след неспортсменската проява на онова кюфте Антунович. Дали сте били по-добрите може много да спорим. Мача вървеше към заслужен Х с блестяща игра на двамата вратари,но Ристосков не се спря докато не добута мача до равен. И ми кажи още нещо - след цялото лежане второто полувреме 1-2 минути адекватно продължение ли беше ? Що не свири 4-5 ... да не земем случайно да вкараме и после още 30 минути да ви чакаме да вкарате за да свири края ...
За головата ви атака съм съгласен че не трябваше да свири-задължително беше да го направи по-рано още при нарушението. За дузпата след като и нея оспорвате направо незнам дали има смисъл да говорим, само ще ви повторя думите на Тодор Колев след мача: "100%-ва дузпа, футболиста на Локо се откъсваше сам и беше фаулиран, за мен имаше червен картон." Колкото до ситуацията с Антунович незнам дали някой въобще ще спори че трябваше да има картони за блъсканицата срещу него(не искам да коментирам дали трябваше да я отиграе или да ви я върне на вас това е друга тема).
|
Пон Май 07, 2007 10:15 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Каква дузпа като действието се развива на десетина метра от наказателното поле ... добре че Женков падна като насран и се затъркаля по-близо.На повторение ясно се вижда какъв контакт има в ситуацията ... смешен картон.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Май 07, 2007 10:56 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
|
Добре бе East Side ти гледа ли после от камерата от сектор В да видиш , че генков бута леко с ръка нашия играч и се препъва и после генков падна сам ! А за постъпката на антунович селска проява , това за пръв път във футбола се случва сигурно

|
Вто Май 08, 2007 12:59 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Тоя Генков е баси курвата, барем да го беха научили как да се мета убедително ... в тази ситуация и аз щях по-добре да се справя! В случая - съдията или спи или прибира пари
Според мен не им отстъпвахме по нищо, но картона на Карата направо ни смаза...
А за гола в края не го коментирам, мизерия!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Вто Май 08, 2007 5:23 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
EAST SIDE OF SF написа: Айде сега малко по-обективно да гледаме на нещата! Наистина според мен се получи добър мач, който се доближава поне малко до представата ми за дерби! Славия игра доста добре, за което само поздравления! Вижда се че имате добри играчи. За Ристосков незнам за какво толкова ревете, допусна грешки в полза и на двата отбора. Равностоен мач между два добри отбора, вкойто и равния нямаше да е нелогичен резултат, но спечели Локомотив, отбора който повечче искаше победата. Разбирам че ви е яд от факта, че загубихте точката на края, ама какво да се прави ..и това се случва понякога. Няма смисъл да търсите под вола теле. Айде със здраве!
Гледам и не вярвам на ушите си! Имали още толкова заблудени хора, съдията не бил повлиал на мача? "За Ристосков незнам за какво толкова ревете" какво ревем ли, ако мача беше свършил две минути по рано Вие щяхте направо да се дерете, че сте изпуснали последния "влак" за титлата. Класирали сте се за евротурнирите голям успех няма що. Продавате и пенсионирате по класните си играчи и на есен гледаме рубриката гол след гол в евротурнирите. Не виждам с какво ще блеснете там, та точите зъби.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Вто Май 08, 2007 11:38 pm |
|
 |
|