Автор |
Съобщение |
VSP99
Пристрастен
|
Евала на момчетата,които се обадиха на Диков и въпреки че този човек е много дразнещ, се държаха на ниво!
Само че сашо сега ще ни показва кадри как рендето не ритнало с ляв, а с десен крак и това показвало, че мачът е хванат...пълен ненормалник!
|
Съб Май 10, 2008 10:53 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
ей яд ме е мама му стара изпуснахме скапаните БОКЛУЦИ а тоя мач го чаках с нетърпение да им еба майката  Гредата да беше влезнала ... или пък онова лайно Орлинов ц.. закво ни е тоя не ми е ясно изпуснахме ги и толко и
сасъд ЗА ЛОКО
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Май 10, 2008 11:20 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Никой от двата отбора не заслужаваше победата.Супер безличен мач.Разбира се можеше да ги излъжем, но за какво... за да ни се падне Бате Борисов или Копер и да ни смелят от бой.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Май 10, 2008 11:32 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
аххаха тия у доко форума си мислат ,че са били 400 души хахахахаха наще определено заслужаваха победа повече !!!!!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Май 10, 2008 11:40 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
за техно свидиние, понеже им обещах да им взема такси, понеже са големи на уста само
бяха точно 58 човека, всичките които бяха в маймунарника
явно и нашата агитка я смятат за тяхна
|
Нед Май 11, 2008 6:59 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Viktor4o_Rs написа: Пич , ти откри топлата вода 
е, аз отдавна съм я открил, но сега споделям гласно възмущението си от факта 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Май 11, 2008 7:18 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Дори такъв тъп мач може да изглежда малко по-добре когато има атмосфера по трибуните.
Кантонерите бяха дошли да не загубят и успяха. За тях това наистина е успех, независимо, че беше изкован с помощта на съдията (за кой ли път), лежане по терена и яко опълчение.
Според мен също бяха около 50-60 човека. И това е публиката на отбор, за който мача им с нас е най-чаканият през сезона, отбор, който предния кръг е бил говедата, отбор, чиито фенове цяла седмица лепяха плакати и призоваваха феновете си да дойдат на мача на ст. Славия. И накрая - 50 човека. 
|
Нед Май 11, 2008 10:19 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Буферите никога не са печелили на стадион "Славия".Тук таме някой равен мач / главно със съдийска помощ и късмет/ и толкова.Щом и срещу тази слаба формация на Славия не направиха нищо значи са трагични.
|
Нед Май 11, 2008 11:45 am |
|
 |
Enslaved
Познат
Регистриран на: Вто Май 17, 2005 10:39 am Мнения: 38 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Май 11, 2008 3:24 pm |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
Явно вашите бяха избрали другото дерби, щото на стадиона ние бяхме повече от вас, колкото и да не ви е приятно. В А сектор на вашия стадион по-малко хора не съм виждал отдавна. Агитката ви около 30-40 души - опитахте да си подкрепяте отбора. Като цяло горе-долу атмосфера имаше, въпреки че пред толкова малко публика не става. Мача отвсякъде си беше за равен. Вие имахте положение, ние също, в общи линии резултата е реален. За нас точката върши работа, защото класирането ни в УЕФА си зависи изцяло от нас. Сега дано Черно море тресне Латекса на финала и в турнирите да няма представител на селската фирма - ще бъде идеално. Странно ми е как на домакински мач, в който гостуващата публика е поне колкото вашата(а според мен и повече, ама айде да не спорим) и спокойно сяда в два сектора, а вашата е само в А, да опъвате транспарант, че винаги сме били на гости в България е доста бих казал нелепо. Ама както и да е. Айде със здраве.
|
Нед Май 11, 2008 3:53 pm |
|
 |
|